Nisem vzela nic za slabo :) sej prav da poves :)
Glede citiranega sporocila...
Kdaj se pojavi M? Koliko dni po ovulaciji? Kakor vem in kakor ve internet 12 DO 14 dni ane? (preberi do!!) to pomeni da se lahko pojavi 12, 13 ali 14 dan. No in keeer sama soremlham ovulacije z testi in kdaj potem pride M. Je to pri meni 12 dan, in ni 13 dan in niti ni 14 dan. Zdaj pa k temu 12 dnevu pristej se 3 dnevni izcedek. Torej prides na 9 dan po ovulaciji. Kdaj se pa zarodek vgnezdi? Upam da ves da 6-9 dan. Torej 6,7,8 ALI 9 dan? In kje sem jaz? Na 9 dnevu ne? Glede tega kar sem napisala da naj nebi bili problem 5 dan.. NAJ nebi bili problem! Nikjer pa ne pise da je to normalno. Ce bi bilo, bi imela izcedke vsaka ;)
jih pa marsikatera nima.. In 5 dnevni izcedki "kao normalno" so misljeni po 14 dnevu ovulacije in nebpo 12 tem dnevu
Mi znas razloziti zwkaj vse zenske na ivf in icsi postopkih dobivajo "kar tako malo preventivno" progesteron. Zakaj? Marsikatera ga ne rabi... Pa ga vseeno dobi? Ni progesteron noben baubau in lahko ti samo pomaga, skodovat ti pac ne more.. Vsak progesteron 1x pade in pride M..
Meni se to ne zdi ravno napacno da se punce "zlazejo" davposkusajo ze leto ali vec.. Vsaj prej pridejo na vrsto..
Moji starsi, vse blo ok. Vsi uspeli v prvo.. Od kolegice starsi vse ok. Vsi uspeli v prvo. Kolegica in partner ok, uspelo v prvo. Obe sosolki s faxa in partnerja (ocitno) ok, uspelo v prvo.
Sosedi ni uspelo v prvo in ji je uspelo v pol leta.. Tezava je bila vseeno v spermiogramu (slabsi je bil). Eni drugi kolegici ni uspelo eno leto (ciste), spet eni od sestricn ni uspelo nekje 9 mesecev (slabsi spermiogram) itd itd. In kaj se razbere iz tega? MOJE MNENJE je, da ce je z obema vse ok, uspe v prvo.
Ti anonimna, me pa ne razumi narobe.. Ker ti pac samo povem kako je s tem. In da progesteron ni tako napacen in da ga marsikdo kot na postopkihy kot pri nepostopkih pac predpisejo preventivno. Je pa kar nekaj punc, k se tipkamo zasebno.. In poskusajo 3 mesece, 4 mesece.. Pa me ze sprasujejo kje sva delala preglede kolk je cena...itd. Da bi se ona tut mogla prej it pozanimat itd.. Tko da nisem edina k se zanima za to in k hoce vedt na cem je.. Samo sem pa verjetno edina, ki to naglas pove
ocitno prevec govorim pa je bolje da se malo umaknem s foruma in utisam :)
Verjamem da je enim tezko za neuspem potem pa pride "ena" k se "afna" z estimo, medecem pdp, se spolom.. Tudi mene bi to zelo razjezilo ce bi bila sama v tezavah in bi si zelela samo plus.. Neglede na vse.. Samo nisem sebicna, in tako kot ti, neglede na vse, se vedno privoscoc da bo uspelo. In hvala drgac za to;) tudi sama upam da bo.. Verjamem pa da marsikoga to razjezi.. Ampak tako se dogaja, nekateri bodo takoj zanosili, drugi na postopkih, tretji nikoli.. Tako to je! In neglede na to a bo edn jezn ali ne tega ne bo spremenil.. Ampak da ne bos mislila.. Punce, katere cvekajo tudi na tem forumu in ki se pogovarjamo privat.. Je kar nekaj takih ki imajo podobne zelje, le da kot pravim.. Preeeeevec govorim. Ostale so vsaj tiho. Zato pa najbolje da se jaz zacnem samo brati forum