writing-img

RE: Marčevke 2019

clock-img

21.08.2018, 11:43

clock-img

Anonimen

Skupino Marčki in Marčevke 2019 lahko najdes na fb, ne mores pa videti clanov in objav dokler nisi notri ;) tako da je dovolj skrita :)

clock-img

27.08.2018, 10:33

clock-img

Erika.ericka

pencil-img

1

Pozdravljene,

ker sem ena "sotrpinka" kot ve :), bi me zelo veselilo, če bi se lahko vključila v vašo skupino, predvsem na FB.
Všeč mi je, ker sem dobila veliko koristnih informacij in želim tudi navezati kakšen oseben stik ...sem iz Nove Gorice.

Vnaprej se vam zahvaljujem za povraten odgovor. Moj fb link : https://m.facebook.com/erika.d.ursic

Lp,

Erika.ericka

clock-img

10.09.2018, 12:33

clock-img

končnonosečka

pencil-img

8

Živjo! A ste vse user posted image pobegnile na FB?
Mi lahko še enkrat napišete, kje najdem skupino? A je to tista Marčki in Marčevke, ki ima za ozadje nosečnico v morju?user posted image

clock-img

10.09.2018, 15:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: končnonosečka

Živjo! A ste vse user posted image pobegnile na FB?
Mi lahko še enkrat napišete, kje najdem skupino? A je to tista Marčki in Marčevke, ki ima za ozadje nosečnico v morju?user posted image

To bo prava skupina, ja :)

clock-img

14.09.2018, 15:42

clock-img

Anonimen

Živjo punce. Zanima me, ali potem moji prijatelji vidijo, da sem vclanjena v to skupino😉
Hvala za odgovor. 

clock-img

14.09.2018, 19:55

clock-img

Tamy 3xT

pencil-img

55

Ne, skupina je skrita in nihce drug ne ve, da obstaja, tudi vidi ne. :) Nic bat

clock-img

18.09.2018, 13:57

clock-img

mami_bom

pencil-img

1

Pozdravljene, zanima me kako bi lahko prišla v FB skupino Marčki in Marčevke, ker je ne najdem več?

clock-img

19.09.2018, 07:53

clock-img

Sp123

pencil-img

1

Jaaa... Tudi mene to zanima... Jo iščem 🤔🤔🤔🤔

clock-img

12.10.2018, 11:26

clock-img

Mici93

pencil-img

1

Hojla, tudi jaz sem prvič v veselem pričakovanju 😍 in bi se vam z veseljem pridružila fb skupini pa je nekako ne najdem, oz ena skupina je ki ima za prikazano črno mačko ozadje pa je roza? A je to prava skupina?

clock-img

24.10.2018, 14:40

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Drage mamice v pričakovanju,
želimo vam izreči iskrene čestitke ob pričakovanju vašega novega družinskega člana. Ob tem vam izrekamo prijetno dobrodošlico tudi na forumu Ringaraja.net.

Dobrodošle ste pri sodelovanju v forumih, tudi v drugih temah, sodelovanju v nagradnih igrah, branju naših objav na spletni strani Ringaraja in podobno.

Ker želimo da se mamice in bodoče mamice med nami počutite kar se da dobro, vam želimo sporočiti še, da smo skorajda 24 ur na dan na voljo za pogovor, lahko nam pišete vprašanja v forume in tudi v zasebna sporočila.

Dobrodošle in prijetno druženje!
Ekipa Ringaraja

clock-img

28.11.2018, 09:27

clock-img

Aleksandra91

pencil-img

174

Punce pozdravljene.
Sicer ne spadam v vas mesec (sem julijka), ampak bi bila zelo hvalezna, ce bi mi malo podelile mnenje kje ste bile na nuhalni?
Je katera s Celjskega okolisa in je bila pri dr. Peternelj Marinsek v ZD Celje? Ali poznate katero, da je bila? 
Lp :)

clock-img

27.12.2018, 06:46

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Pozdravljena...Malo pozen odgovor, ampak sem komaj zdaj videla vprasanje.Ce si iz okolice Celja, ti toplo priporocam dr. Levak Hozjanovo iz Velenja👌 sem bila pri njej v prejsnji nosecnosti in bila izredno zadovoljna.Tokrat sem menjala ginekologa in opravila nuhalno kar pri njem. Ce ta ne bi opravljal tega pregleda, bi se tudi tokrat odpravila v Velenje.Pa lepo nosecnost zelim :)

clock-img

12.03.2019, 14:41

clock-img

Ka Ren

pencil-img

5

Pozdravljene, a me lahko prosim katera doda na FB stran (info na ZS), ker sem že 4im poslala sporočilo in niti ena mi ne odgovori. :(
Hvala

clock-img

13.03.2019, 06:59

clock-img

ninjet

pencil-img

53

Že kar nekaj mesecev ne sprejemamo več novih. 

clock-img

19.03.2019, 12:10

clock-img

Ka Ren

pencil-img

5

Zakaj pa ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem