Hej hej.Mamice (bodoče :)), koliko se kaj gibate v teh mrzlih dneh? Meni kar zmanjka časa in predvsem volje..za vikend še kakšen daljši sprehod, čez teden pa mi nič ne uspe. Delate kakšne posebne vaje?
Nope. Gibanje od doma do busa, od busa do službe, od službe do busa, od busa do vrtca, vrtca do doma (včasih sva kj več zunaj) :)
20.12.2018, 09:58
jabuk
817
:)...Imam jutri.pregled. morfologiji je mimo, sploh ne vem kaj bo jutri počel. :/
IZVIRNO SPOROČILO: rose85
Jabuk, super :) Jaz pa še 2X :):)
20.12.2018, 10:12
TissaBaby
255
Jabuk, pa Kiara, s katerega dela Lj ste? Da vidim, če bo lahko kakšno vozičkanje padlo .
Moj mulček pa se je začel zelo intenzivno premikat, zdaj dva dni opazovala premikanje trebuha zvečer. Ful lepoooo! Sem pa mojemu to pokazala in je bil navdušen, mu pa potem seksat ni pasalo, ker je imel čuden občutek. Upam, da ne bo zdaj to stop za najine posteljne radosti .
Se mi je pa kar naenkrat res trebuh povečal in tudi kile kar gor letijo, ojeeej. Tam do 15 kg plusa bo še ok, kaj več pa ne bi, hvala. Saj potem si rečem... ma vse, megar 20, samo da bo bitje zdravo.
Danes greva malo vozičke gledat, upam, da kar kaj vzameva. So pa mame že šle v akcijo, obe že nabavili modre stvari.
Jaz delam še danes in jutri, ma mislim, da se ne bom pretegnila. Samo zdaj res v vsakem razredu povem, da sem noseča in jih zapuščam čez 3 mesece, ma mi je kar muka, ker ne maram govorit osebnih stvari. Samo je prav, ker trebuh so itak že vsi opazili in jim ni nič novega .
20.12.2018, 10:25
Venera27
62
Pozdravljene:) Da se še jaz javim. Se že dolgo nisem :/ Morfologija je že za mano. Vse v mejah normale. Deček raste in se normalno razvija. Edino mamica je bila kregana, ker sem se zredila za 3kg od začetka nosečnosti😀 Sam se ne sekiram. Važno, da smo zdravi. Po novem letu me čaka oggt test ter testiranje za toksoplazmo. Včeraj sva kupila rabljen Jane voziček. Me je že malo skrbelo, ker kar sem čekirala, je kar hitro šlo. Sva pa zato pohitela in ga kupila že malce prej kot sva imela v mislih. Sem vesela za vse dobre rezultate, ki ste jih imele na morfologiji. Tudi jaz že kar orng čutim gibe. Najbolj se mi zdi, da brca ko vozim v avtu in si nabijam glasbo😈
20.12.2018, 10:28
Venera27
62
IZVIRNO SPOROČILO: KIARA2009
Mišmašek 15.4., Nova Gorica, 2. otrok, fantek
TissaBaby 27.4., Ljubljana, 1.otrok, fantek Jetkarmak 29.3., Bled, 1.otrok, fantek
Jabuk, 23.3., Ljubljana (ginekolog v Grosuplju), 2. otrok, punčka
Bodoca mamica1, 12.4, Kamnik, 1. Otrok, puncka
Kmalu mamica, 16.4., Celje, 3. otrok, fantek
Cvetni list, 7.4., Maribor, 1.otrok, punčka
KIARA2009, 6.4., Ljubljana, 2.otrok, punčka
dodatnoVenera 27, 22.4., Celje, 1. otrok, fantek
IZVIRNO SPOROČILO: KIARA2009
Mišmašek 15.4., Nova Gorica, 2. otrok, fantek
TissaBaby 27.4., Ljubljana, 1.otrok, fantek Jetkarmak 29.3., Bled, 1.otrok, fantek
Jabuk, 23.3., Ljubljana (ginekolog v Grosuplju), 2. otrok, punčka