Dobrodošle nove nosečke in leepe praznike želim vsem
Petrca18 hvala za nasvet... Sedaj občasno spijem pol kozarca mrzlega mleka in se mi zdi da res malo pomaga. Pa še fino je, ker je v tem obdobju nosečnosti fino dati malo več kalcija v telo, jaz pa mleko večinoma pijem le v kavi, občasno kakav. Pa kar se zgage tiče si zvečer povštr naštimam malo višje, se mi zdi bolš.
Res je ja, verjetno bo vsega po malem pri mojih hitrih znakih utrujenosti in bolečin pri nosečnosti :) Stara pa sem 31... Ni ogromno, nisem pa ravno rosno mlada nosečka
Jaz tudi mala dva zdej rahlo čutim že dober teden

Prve gibe sem začutila pri 16 t 4 dni, kar se tudi meni zdi res hitro, ampak je treba upoštevat da sta dva in druga nosečnost. Pa še vedno prvi večer nisem bila sigurna če je to to

Ko se je ponovilo še naslednje popoldne, pa sem vedela. So pa res še takšni čisto nežni metuljčki, pa ne čutim ju vsak dan. V prvi nosečnosti pa mislim da sem začutila v 19. ali 20. tednu.
Ja, kar se počivalnikov tiče res niso fajn za razvoj. Jst sm prvega imela zelo malo notri, tudi sam ni želel biti notri, je že od začetka zelo aktiven, zelo hitro dvigoval glavico in se obračal, tako da je imel rad trdo površino in prostor okoli sebe za raziskovanje. Praktično cel čas je bil na tleh na peni in je res hitro napredoval... Kar pa je zanimivo recimo, samostojno sedel je zelo pozno

Ker nikoli ni bil niti malo pri miru in se ni imel časa naučit sedet

Se je skoraj prej postavil na noge kot sedel hihihi. Tako da jaz mislim da novih/drugih ležalnikov ne bom kupovala... Imamo sicer dva različna, bolj stara, najbolj prav sta nam res prišla za uvajanje goste hrane, ker še ni sam sedel...
Mislim da se bom tokrat res odločila za gnezdeci, se mi zdi fino da bosta malo "zavarovana"... recimo če ju dam kdaj spat enega zraven drugega, sta lahko vsak v svojem gnezdecu, ali če bosta na ta veliki postelji, pa po možnosti še 2,5 leti star fantek proti jutru...da sta malo zavarovana... ali pa za na kavč, mogoče na tla v kopalnici na preprogo medtem ko enega kopaš... Bomo videli :)
Mal_ ja poznam situacijo, tudi naš je cel čas spal pri meni na postelji (oči pa večinoma v dnevni na kavču), in tako je še vedno. Večkrat smo ga probali odlagat in navajat na njegovo posteljico, pa ni šlo... Zbujanje na pol ure itd... V naslednjem mesecu ga bomo selili v posteljo 90x200 in svojo sobico dobi, in upam da bo zlaufalo. Sva pa rekla da ga bo tam pa začel oči dajat spat, upam da bo funkcioniralo... Bom pa kupila rabljeni gnezdeci ja ;) Mi smo zdaj v načrtovanju premikanja sob... Enkrat sva že bila v Ikei, nakupila omaro za najino spalnico, naslednjič pa je na vrsti postelja za malega, en regal za igrače in podobno :)