IZVIRNO SPOROČILO: hope2018
Supeeer rezultatiiii.... Odlicniii.... No samo da see ji je umirila krvavitev.... Hematom je kar pogosta tezava pri zanositvi ki povzroca krvavitve a baje ni to nic strasnega.... Tako da pozitivno naprejj in naj pociva.... 🤗🤗 Jaaa res je najblizji pdp imamo hehe... Meni je aplikacija izracunala glede na zadnjo m. Da imam pdp 1.7. A potem ginekologinja 2.7....ko gledam meritvee po uz je otrok vecji za 4 dni haha ni pa nic tega omenila samo jaz sem videla tam ko pise kateri teden si glede na uz.... 🙊🙊 Tako da jaz imam zdaj v cetrtek pregled pri svoji potem pa racunam da bo morfologija tam nekje v 20 tednu ce recemo to pride glih takrat okoli 12,13, februarja... Bomo videli kaj bo rekla....
Ja lepo to da si se pridruzil nasi skupiniii.... Tu smoo daa si izmenjamo mnenjaa da se podpiramoo in skupaaj preguramo 9 mesecev pa potem po rojstvu izmenjamoo kaksno lepoo besedoo....in nam nikoli ni dolgcas😁😁
Kje sta pa bila na nuhalni? Ze vesta je fantek ali puncka??
Uzivajte v lepem dnevu😍
Naju so zelo presenetili rezultati nuhalne sploh glede na njeno starost. Pri nas je pa glede na zadnjo m izračunala isto 1.7, a je g rekla, da glede na to da so ciklusi pri moji daljši kot pri običajni + otrok je manjši kot bi moral biti, a ravno zaradi tega je dala rok 7.7, ker je mnenja, da je kasneje narejen kot kaže izračun. Itak so ti izračuni bolj na splošno narejeni.
Pri dr. Strahovi sva bila, ker nama je najbližja pa nekaj jih jo je pohvalilo, čeprav nekatere so imele pa slabo izkušnjo z njo. Nama je bila v redu, edino malo prehitro je šlo vse skupaj pa nisva imela 3d. Ampak nima veze, glavno da je otrok zdrav in da je vse v redu. Ne, spola se ne vidi, tak da še ne veva, čeprav jaz pravim da bo punčka, ker ji je bilo tak slabo prva dva meseca. Fantje ne delamo takih težav

no, ona bolj navija za fantka, jaz za punčko, generalno gledano pa samo da je zdrav. Kako je pri vama s tem? Da ne boš razočarana, midva sva tudi računala da bo morfologija okoli valentinovega, pa je rekla G kar marca, ker morfologija se dela 20-24 tedna. Včeraj sva kupila prva bodija in to v lidlu, 100% bombaž pa še zelo lepi so. Sva vzela nevtralne barve, ker še ne veva spola :)
Koliko si ti stara? Prva nosečnost an?