Zivjo vsi :))Naj vam povem povzetek, mojega cikla in kaj vse se je dogajalo. Ce koga to ne zanima, naj ne bere, ampak bi vseeno rada delila, ker prakticno imam samo vas, mojo nesojeno skupinico :)))Skratka moji cikli so od vedno dolgi nekje 28, 29 dni. Torej je ovulacija na 14.,15. dan. Prejsni cikel sem zacela jemat folno kislino, ces boljse da jo zacnem tokrat prej jemat. Pa so se zacele tezave, O sem cutila nekoliko kasneje kot bi morala biti sicer, mislim da nekje na 18., 19. dan, in zato je prisla M tudi nekoliko z zamikom ampak vseeno primerno glede na O, torej 32.dan. Ta cikel pa sva bila izjemno pridna okrog O saj sva si zelo zelela zanosit, saj je bilo ta mesec tocno pol leta odkar sva izgubila najinga soncka. In glej ga zlomka, svoje O spet nisem cutila, takrat ko bi jo morala. Tisti teden ko naj bi bila O sva si res uzela cas, se posvetila temu. In potem je bilo tega tedna konec, potem sva imela SO samo se 1x 3 dni po tistem "tednu"...in kar naenkrat mene okrog 20. Tedna zacnejo bolet jajcniki, sem rekla aha to bo to, O je spet prislla z zamudo. Kar je je, spet se je zacelo ogromno dela okrog hise, brezveze da se siliva nekaj, ker ne bo z uzitkom, ker sva bila enostavno preutrujena da bi sla v akcijo. Nekje 6-7 dni po tej zamujeni O sem na spodnjicah zagledala ogromen rjav flek. Meni ni bilo cisto nic jasno. Bolj kot sem brala kaj je to, manj mi je bilo jasno, kajti nemogoce da nama je uspelo ce tisti cas nisva bila aktivna. Ampak ocitno se nama je nasmehnila sreca in je bil ocitno tisti zadnji seks kljucnega pomena :DD. No preracunala sem si in M na bi prisla torej na 34.dan, na 32.dan sem delala test ker mi niii in ni dalo miru kaj pa ce bi mogla dobit M ze prejsni teden na 28.dan cikla. In prikazala se je zeloooo rahla crtica, saj je bilo dejansko po izracunih se malo prezgodaj. No primenjam slikico danasnjega testa. En dan po nepricakovani M. Sicer je se vedno malce slabsa, ampak mislim da je to to.