writing-img

RE: || pricakujemo v letu 2021

clock-img

20.08.2021, 12:21

clock-img

Anonimen

Protibolecinske tablete in ovulacija? 

Nekaj sem slisala da to glih ni dobra kombinacija? Ali je mozno da vseeno pride do oploditve? Prosim za izkusnje in odgovore, hvala

clock-img

21.08.2021, 10:35

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

Pozdravljene, punce! Moram tole delit z vami. Moja neučakanost mi seveda ni dala miru in sem včeraj šla v dm po clearblue in ga popoldne naredila. Pokazal se mi je bledi + Jaz upam, da je to to. Bom pa prihodnji teden naredila še enega za vsak slučaj (seveda upam, da M ne bo in da je že ta prvi pokazal prav). Potem pa samo upam in si želim, da s pikico srečno prideva na cilj ;)

clock-img

21.08.2021, 10:36

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Protibolecinske tablete in ovulacija? 

Nekaj sem slisala da to glih ni dobra kombinacija? Ali je mozno da vseeno pride do oploditve? Prosim za izkusnje in odgovore, hvala

Tega ne bi vedela. Mislim pa sicer, da protibolečinske nimajo takega vpliva, po moje lahko kljub temu zanosiš.

clock-img

21.08.2021, 10:57

clock-img

Brina11

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: mala_miška

Pozdravljene, punce! Moram tole delit z vami. Moja neučakanost mi seveda ni dala miru in sem včeraj šla v dm po clearblue in ga popoldne naredila. Pokazal se mi je bledi + Jaz upam, da je to to. Bom pa prihodnji teden naredila še enega za vsak slučaj (seveda upam, da M ne bo in da je že ta prvi pokazal prav). Potem pa samo upam in si želim, da s pikico srečno prideva na cilj ;)

Čestitke 👌❤️👌
Jaz pa srečnica kot sem. Kupim cb, grem delat test in zgleda je bil skart, ker ni obarvalo niti testnega okenca. Seveda sem se odločila da pred pon ne kupim novega. Kar je super, ker se ne bom psihirala ne v eno ne v drugo smer. 😂

clock-img

21.08.2021, 13:19

clock-img

maca51

pencil-img

200

Mala miška čestitke ❤️ 

clock-img

21.08.2021, 13:27

clock-img

beba92

pencil-img

596

Cestitkeeee 🤩🤩🤩

clock-img

21.08.2021, 18:32

clock-img

Zarjica1

pencil-img

80

Čestitke mala miška! Želim ti vse dobro!♥️♥️🥰

clock-img

21.08.2021, 18:43

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Cestitke! ❤❤❤

clock-img

21.08.2021, 19:04

clock-img

senorita

pencil-img

200

Mala miška čestitke! Sem vesela, da je tebi BC mini pokazal prav 🤗

clock-img

22.08.2021, 09:07

clock-img

Nizile

pencil-img

72

Čestitke...mirno in zdravo nosečnost želim❤

clock-img

22.08.2021, 12:04

clock-img

rozakamela

pencil-img

37

Čestitke, mala miška!!! ❤️🤗

clock-img

22.08.2021, 21:18

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

Hvala, punce! 🥰🤗 Tudi jaz upam in si želim, da bo vse kot mora biti in močno stiskam pesti za vas, da vas čim prej osrečijo pozitivni testi ❤️

clock-img

22.08.2021, 22:10

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

Mala miska, cestitke!!! 🥰 Lepo, da je CB potrdil baby check crtico. Jaz sem jo tudi ze 2x dobila na baby checku (res bledo), pa je potem prisla M.

No, tudi ta mesec je prisla. Ampak niti nisem zacudena, niti zalostna. :) Bo že, ko bo. 🙈 Malo sem se sprostila zdaj, nisem vec pod konstantnim pritiskom tasta in tašče, tako da mnogo lazje diham. 🙏🏻

clock-img

24.08.2021, 09:00

clock-img

Nizile

pencil-img

72

Ojla punce!

Tiste, ki ste imele histeroskopijo brez narkoze, me zanima kako to poteka in če ful boli in koliko časa je potrebno čakati, da lahko začneš delati na ponovni zanositvi. V petek sem napreč imela prvi pregled po splavu in je ginekologinja ugotovila, da je še 14 mm ostanka nosečnosti v maternici. Zaenkrat mi je sicer prepisala ene tabletke za drugi del ciklusa z upanjem, da se bo potem samo sčistilo. A me obenem opozorila, da mi bodo v primeru, če do tega ne pride, ta košček odstranili s histeroskopijo brez splošne narkoze. Tako, da bi bile kakršne koli izkušnje v zvezi s tem dobrodošleuser posted image .

clock-img

24.08.2021, 14:32

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

IZVIRNO SPOROČILO: Nizile

Ojla punce!

Tiste, ki ste imele histeroskopijo brez narkoze, me zanima kako to poteka in če ful boli in koliko časa je potrebno čakati, da lahko začneš delati na ponovni zanositvi. V petek sem napreč imela prvi pregled po splavu in je ginekologinja ugotovila, da je še 14 mm ostanka nosečnosti v maternici. Zaenkrat mi je sicer prepisala ene tabletke za drugi del ciklusa z upanjem, da se bo potem samo sčistilo. A me obenem opozorila, da mi bodo v primeru, če do tega ne pride, ta košček odstranili s histeroskopijo brez splošne narkoze. Tako, da bi bile kakršne koli izkušnje v zvezi s tem dobrodošleuser posted image .

Jaz sem jo imela. Prej sem vzela 1 analgin. Če nebi bi mi tam dala protibolečinsko. Mene ni bolelo čist nič. Mam sicer visok prag bolečine ampak vseeno ni bilo nič boleče. Bi mi bilo škoda narkoze za ta poseg ker res ni bilo potrebe. Edino kar sem čutila oz je malo neprijetno je pritisk ampak nič hudega. Ni mi pa bilo potrebno nič čakati bi lahko zanosila takoj. 

clock-img

24.08.2021, 21:19

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: Nizile

Ojla punce!

Moja sestrična je imela in rekla, da precej boli. Ni pa vzela nič proti bolečinam. Prijateljica je tudi bila, vendar so njej poleg tega še prepihovali jajcevode in je rekla, da je bilo kljub protibolečinskim tabletam neznosno. 

clock-img

27.08.2021, 05:04

clock-img

heling

pencil-img

1

Osmanthus fragrans tea is a kind of precious flower tea made from exquisite tea billet an
https://www.thepopularsmart.com

clock-img

27.08.2021, 13:00

clock-img

senorita

pencil-img

200

Punce kako ste kaj? Ta mesec je zame spet precej naporen, ker me ves čas sprašujejo/namigujejo glede otrok. Sem pa ravno nekje v času O, tako da počasi odštevam dneve. Res upam, da tokrat uspe, ker je želja vedno večja..

clock-img

27.08.2021, 16:56

clock-img

fracek

pencil-img

266

@mala miska, iskrene cestitke, naj vama gre s pikico vse tekoce. Drzim pesti se naprej 🥰

Jaz se vam bom spet malo pridruzila, saj pred 2 dnevoma na UZ ni bilo utripa pri najinem plodku in sem danes morala na splav. Zalost je seveda velika, ampak ni druge, da se cim prej sestavim in borim dalje. Srecno vam vsem 🤗💪💪

clock-img

27.08.2021, 18:02

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: fracek

@mala miska, iskrene cestitke, naj vama gre s pikico vse tekoce. Drzim pesti se naprej 🥰 

Hvala ❤️

clock-img

27.08.2021, 18:04

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

Jaz se vam bom spet malo pridruzila, saj pred 2 dnevoma na UZ ni bilo utripa pri najinem plodku in sem danes morala na splav. Zalost je seveda velika, ampak ni druge, da se cim prej sestavim in borim dalje. Srecno vam vsem 🤗💪💪

Ojoj 😪😪 Bodita močna! Želim vama, da vama kmalu zopet uspe in da bo takrat vse ok 🤗

clock-img

27.08.2021, 22:44

clock-img

Zarjica1

pencil-img

80

Fracek žal mi je😦  Drži se ♥️

Jaz imam še kak teden do M. Bomo videli,če bo kaj. Če ne pač ne. Zadnje čase imam taka razpoloženjska nihanja povezana s tem..  meh..  
Je katera jedla maca kapsule ali kako drugo obliko mace? Jaz sem si jih kupila in jih zdaj jemljem. Škodit verjetno ne more,naj bi bilo naravno in vse... 

clock-img

27.08.2021, 22:49

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Fracek zelo mi je zal. 😞 Res sem bila vesela zate in bila si moja luc na koncu tunela, ker vem da si tudi imela trnovo pot. Daj casu cas, potem pa gremo skupaj v nove boje. Verjamem v nas. ❤

clock-img

28.08.2021, 07:51

clock-img

Nizile

pencil-img

72

Fraček, zelo mi je žal zate. Sočustvujem s tabo, ker sem pred mesecem dni doživela enako😭. Tega je zadnje čase toliko, da me je kar groza. Drži se, bodi močna in pogumno naprej💖

clock-img

29.08.2021, 18:41

clock-img

maca51

pencil-img

200

Fracek zelo mi je žal, da se je moralo zgoditi to ravno tebi. Tega res ne privoščim nobeni. Drži se. ❤️

Jaz sem en teden po O, moja M naj bi prišla 4.9.  Bomo videli, če sva bila ta mesec dosti pridna. 😊

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem