writing-img

RE: || pricakujemo v letu 2021

clock-img

13.10.2021, 20:21

clock-img

maca51

pencil-img

200

Jaz sem test delala včeraj in sicer FS in ni ne duha ne sluha o črtici. 😕 Pa tudi, če bi ga delala kasneje (recimo ta vikend), bi pokazal negativno, ker zdaj praktično ni mogoče, da bi se še pokazal plus (gledano na SO). 

Glede na to, da sem imela čez vikend občutljivejše bradavice in špilanje v maternici/ jajčnikih (sedaj teh znakov nimam), kar je pri meni značilno za čas O, predvidevam da sem imela O ta vikend (seveda mojega ni bilo doma, tako da ni bilo nič akcije). Sluzi nisem spremljala, saj sem bila prepričana, da sem imela že dva tedna nazaj plodno sluz in se nisem več ubadala s tem. Verjetno je prišlo do pozne O oz. izostanka M zaradi veliiikega stresa, ki sem ga imela prejšnji mesec. Druge razlage žal nimam. 🤷🏼‍♀️ Če sem se spet uštela bom videla naslednji vikend, drugače bom poklicala svojo G. 

Ah rosemarie kako te razumem to z vožičkanjem, tudi jaz sem sanjala, da bove z najboljšo prijateljico vozičkale skupaj pa se bo njej že kmalu iztekla porodniška. 😕 

clock-img

14.10.2021, 06:53

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

Berem neke obetavne zgodbice. 🤍🙏🏻 Držim pesti za kak plusek!
Jaz sploh ne bom več delala testov. Meni je BC prejšnjič narisal črtico ... kar dobro vidno, pa ni bilo nič iz tega. 😔 Zdaj pa niti ne razmišljam o testiranju, M pa pričakujem jutri ali najkasneje do nedelje. 😊 We shall see. Se beremo. 😊 Upam, da katera podeli kakšno dobro novičko!

clock-img

14.10.2021, 07:29

clock-img

fracek

pencil-img

266

Se pridruzujem navijanju za pluske. Drzim pesti, da je kateri uspelo 🤞🙏🙏

clock-img

14.10.2021, 08:13

clock-img

nina.nina

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: rosemarie

Berem neke obetavne zgodbice. 🤍🙏🏻 Držim pesti za kak plusek!
Jaz sploh ne bom več delala testov. Meni je BC prejšnjič narisal črtico ... kar dobro vidno, pa ni bilo nič iz tega. 😔 Zdaj pa niti ne razmišljam o testiranju, M pa pričakujem jutri ali najkasneje do nedelje. 😊 We shall see. Se beremo. 😊 Upam, da katera podeli kakšno dobro novičko!

Jaz sem imela podobno izkušnjo z CB.. sicer rahlo vidna črtica, a vseeno ni bilo nosečnosti.. imam pa zelo neredne menstruacije.. ta mesec spet čakam, delam teste in  vsi negativni. Sem že imela malo upanja glede na to da sem imela glavobole, rahle krče..

clock-img

14.10.2021, 09:46

clock-img

senorita

pencil-img

200

No sem naredila test in je seveda negativen 😭 beba si imela ti kaj več sreče?

clock-img

14.10.2021, 09:50

clock-img

beba92

pencil-img

596

Ojoj zal mi je😭 sam dokler ni M je upanje kajne. 
Pac tako rahlo crtico je spet pokazal... Nevem... Grem po digitalnega, da vidim pri cem sem... 

clock-img

14.10.2021, 10:05

clock-img

senorita

pencil-img

200

Glede na to, da je danes že 37. dan, mislim da upanja ni 🥺 oh ja, upam da se čimprej pojavi M, da greva lahko spet v drugi krog..

clock-img

14.10.2021, 10:09

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

Ojoj zal mi je😭 sam dokler ni M je upanje kajne. 
Pac tako rahlo crtico je spet pokazal... Nevem... Grem po digitalnega, da vidim pri cem sem... 

Kateri test pa delas? 🙃 Jaz sem samo za baby check slisala, da daje te lazno pozitivne rezultate. 😬 Drzim pesti, da se je kaj nakuhalo! 🙏🏻

clock-img

14.10.2021, 10:16

clock-img

beba92

pencil-img

596

Na plus minus strani sem jih narocla, danes sem pa naredila FS.. mislim da bo CB najbol tocno pokazal 

clock-img

14.10.2021, 10:48

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Joj punce se js sm nestrpna z vami, res upam da nas katera razveseli. 😍

clock-img

14.10.2021, 11:21

clock-img

nina.nina

pencil-img

25

Za BC sem tudi jaz slisala, da se veliko krat pojavi bleda crtica.. tudi ko nosecnosti ni. Upam da tiste, ki se cakate, docakate plusek.😊

clock-img

14.10.2021, 11:28

clock-img

nina.nina

pencil-img

25

Meni se je v avgustu pojavila blaga krvavitev.. trajala je 10 dni.. ampak res blaga, samo na papirju se jo je videlo.. potem je izginila (23.8.-2.9.).  Dva tedna nazaj pa so me mucili krci, sicer se se zdaj kak dan pojavijo in pa glavoboli.. test je pa bil danes negativen. Se mi zdi da se z vsakim negativnim testom razocaranje poveca. 🙁 ne vem ali se sploh lahko imam upanje to “rudno”.

clock-img

14.10.2021, 21:32

clock-img

beba92

pencil-img

596

user posted image

clock-img

14.10.2021, 21:33

clock-img

beba92

pencil-img

596

Kaj menite?

clock-img

14.10.2021, 21:36

clock-img

nina.nina

pencil-img

25

Čestitam!🥰

clock-img

15.10.2021, 03:39

clock-img

beba92

pencil-img

596

Hvala 😁Tudi CB mi je pokazal plusek (2-3 tedne). Vesela do nebaa ♥️ pa toliko razocaranja in zalosti vsak mesec, zdaj pa koncno. Sem veckrat molila, pa ne za plusek na testu, pac pa za potrpezljivost 😁
Jupiiii

clock-img

15.10.2021, 05:45

clock-img

fracek

pencil-img

266

Beba bravo, cestitam ❤🤗🤗 

clock-img

15.10.2021, 07:16

clock-img

maca51

pencil-img

200

Čestitke beba! ❤️ Želim ti mirno in uspesšno nosečnost. 😊

clock-img

15.10.2021, 08:28

clock-img

senorita

pencil-img

200

Oo beba čestitke 🥰 no vidiš, pa tako si bila prepričana, da nič ni. Želim ti lepo nosečnost 😁

clock-img

15.10.2021, 08:31

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Beba cestitke! Sem vedela da je cas, da se spet pojavi kak plusek! Mirno nosecnost! ❤

clock-img

15.10.2021, 08:41

clock-img

beba92

pencil-img

596

Hvala vsem 🥰 drzim oesti da čimprej zagledate ta magicen plusek 

clock-img

15.10.2021, 08:59

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

Čestitam, beba92!! 🥳🥳🥳 Kako dolgo je trajalo pri vama?
Drugače pa jaz pričakujem M ... enkrat danes ali vsaj do nedelje. 

clock-img

15.10.2021, 09:45

clock-img

Zarjica1

pencil-img

80

Čestiam, kako lepo! 😊😊🥰🥰🥰 Želim ti vse dobro ♥️♥️ 
Jaz sem tik pred O. Sva imela "plan" na dva dni, in nama je uspevalo zdaj pa nama je žal služba prekrižala načrte in spet ne bova uspela takrat... Aaa a res rabiva glih dopust,da se uskladiva?! 🙈🙈🙄🙄

clock-img

15.10.2021, 10:00

clock-img

beba92

pencil-img

596

Vec kot leto in pol, pa sva poskusala vse mozne variante. Moj je prenehal z jemanjem fertilup kaksen mesec nazaj, jaz pa sem pridno pila krvomocnico. 

clock-img

15.10.2021, 11:41

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

Vec kot leto in pol, pa sva poskusala vse mozne variante. Moj je prenehal z jemanjem fertilup kaksen mesec nazaj, jaz pa sem pridno pila krvomocnico. 

No, ta bebica vama je vsekakor namenjena. ❤To me tudi malo navdaja z upanjem, midva ga delava ze skoraj kaksno leto ... no, vmes so bili tudi meseci, ko nisva bila pridna 🤣 ampak mogoče se tudi nama še nasmehne sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem