Zadnji članki

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi,...
Uredite si življenje

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje dojenček?
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenče...
Spanje in uspavanje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Mala miš je velika 2,4 cm.
. Potrjen je PDP 8.11. Krvavitev se je ustavila in vse zgleda ok :) Resnično in iskreno upam, da tako ostane. Še vedno sem pa pod stresom, ker prihajam v teden, v katerem sem splavila prejšnjič.
.
Tokrat mi je že dala knjižico, en kup papirjev in prospektov, in napotnic, tudi za amniocentezo, ki mi pripada brezplačno. Na katero bom verjetno šla, dela se okoli 16 tedna. Plodek lepo napreduje in raste, srček bije, je danes velik za 8t2d in PDP je 17.11.2022. Super vesela in se veselim naprej. Naslednji pregled imam v drugi polovici maja, pred pregledom moram odda vodo. Naročit se moram v laboratorij in res res res 2dni prej NIČ sladkega jest, ker so znižali mejo za sladkorno. Res strogo mi je zabičala, da naj pazim kaj bom dva dni prej jedla, da me naprej ne bodo matral in obravnaval kot da imam nos. sladkorno.
: