OMG haha mi imamo tudi Baniča. Je družinski prijatelj po strani mojega moža.. Hm, meni se zdi OK, je pa res, da je prvič, ko smo bili tam imel nadomeščanje, enega mladega zdravnika, v drugo pa je bil Banič. Bomo videli, kako bomo zadovoljni. A si nasploh bila nezadovoljna? Povej kaj več prosim, da vem na čem sem! Jaz sem takoj, ko sva prišla iz porodnišnice ga klicala, ker je mali imel vnetje učka. Povedala sem mu, da sem spirala s FR po navodilu patronaze, pa minjenrekel, da tisti, ki je dal ta navodila, da nimampojma :o Uglavnem rekel je, naj spiram s kamilicami… in stanje je res se takoj popravilo! Nevem sem dobila dober obcutek, ker je kao “stara sola” …. Ne morem verjet, kaksno nakljucje! . No saj gre kmalu baje v pokoj! :) sasa

12.09.2023, 06:48

309
TAKOJ, ko si rekla, da je odsvetoval cepljenje proti rota virusu sem vedela, da imaš njega, ker je po moje edini, ki to odsvetuje 🤣😅 Tega ne morem razumet, ker je drugaće zelooooooo nagnjen k vsem vrstam cepljenja in ga na veliko promovira za vse razen rota virusa. Je velik posebnež, ampak izjemno skrben drugače in se potrudi. Sem se pa odločila, da grem stran, ker se mu je čisto zmešalo med korono in je otroke kar na ulici "porihtal"... Noro je pretiraval z vsemi ukrepi in je postalo prav neprijetno takrat, ker sta s sestro dobesedno čez okno dajala navodila in delala preveze kar na cesti.. Tok je bil čuden glede korone, da sem šla kar stran. Moža je najbolj to motilo, jaz bi še mogoče ostala. Ampak ne morem pa reči, da se ne potrudi čeprav ima res "stara šola" pristop in me je to motilo dostkrat. Tudi glede dojenja pa teh nebuloz da pa pri tej starosti mora otrok nazadnje ob 23:00 se podojit, potem pa do 5:00 spat mi je šel na živce. A si že kdaj koga dojil me je imelo vedno da bi ga vprašala????? Noben moj otrok se ni držal "njegovih" smernic in dojenja na tri ure. To lahko delaš samo če je otrok na AM in točno veš koliko in kdaj je nazadnje jedel. Drugače če je kaj narobe, se on zelo potrudi (recimo ko je imela hčerka meningitis, se je zelo angažiral in je prilaufal v ambilanto samo zaradi tega čeprav ni več delal, klical je rešilca in je bila takoj potem na intenzivi v pičlih minutah namesto da bi me poslal na urgenco pa bi tam čas izgubljala kar je pri meningitisu zelo nevarno). Ta mala še sploh ni imela diagnoze, ampak glede na bolečine in negibljivost v vratnem delu hrbtenice je on tak cirkus naredil, da so jo povsod takoj sprejeli in diagnozo tudi potrdili. Tako da če je panika, se on kar potrudi. Ampak pristope ima pa žal res včasih zastarele in med korono s temi "ukrepi" mi je šel blazno na živce. Vedela sem tudi, da je pred penzijo in sem ga kar zamenjala, ker sem vedela, da bom itak še otroke imela in bom slej kot prej mogla menjat.