04.01.2023, 16:25
131
05.01.2023, 15:14
362
upam, da bo pravilno citiralo 😬🙂 res je, ni v slo. 🙂 ne izdam, kje, nocem se preveč izpostavljat 🙂 tukaj so babice bolj "popularne" oz. jim veliko nosecnic, mamic bolj zaupa kot zdravnikom.
jaz trenutno ne jemljem skoraj nicesar, včasih vzamem eno kombinacijo Mg + Ca + Fe, ker sem imela do zdaj dobre krvne izvide... ampak sem vseeno malo v dilemi, koliko casa bo to se trajalo 🙂 mah, dokler se dobro počutim, se ne bom silila...
glede slabosti: meni so se zacele komaj v 7.,8. tednu, do 11.je bilo najhuje, potem nekaksno zatisje, samo vcasih me je ob pranju zob sililo na bruhanje. pa se to po moje bolj zato, ker se mi nabira prevec sluzi v pljucih... a ma se katera ta problem??
Zadnji članki

12 idej, kako se igrati z dojenčkom
Igro je potrebno prilagajati starosti in sposobnosti dojenčka, nekaterim se prej izostri občutek ...
Družinsko življenje

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskrbljeni?
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka...
Bolezni in stanja
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.
, ŽE ŠT
OTROK, DATUM NASLEDNJEGA PREGLEDA, SPOL
, ŠT.
Tko da pripravi se na par tedensko slabost ali pa mogoče pri tebi mine čez par dni. Pa potem spet pride ali pa pridejo druge težave. Da ti bo lažje, tukaj jamraj, tukaj te bomo razumele in te podpirale in tolažile.