Vrednosti naj bi bile 120-150, tako da dobim tisti sirup 2x na dan. Ima katera izkušnje že s temi sirupi za železo?
Sirup? Mene so dali na tablete in umiram že tko zarad zaprtja, tele tablete pa še poslabšajo zadevo.
Mislim, da grem 1x na teden na wc, kar pomeni max 5x na mesec. NORO.
Glede kg pa naj jutri na mojem pregledu kr zavijajo z očmi, če želijo. Sej jih jaz nosim :) In se bom jaz z njimi spopadala.
Mislim da sem sedaj hmm na dobrih 58kg. Torej +6kg v 22 tednih. Bodo že preživel.
In povsod k sem brala, je kao normalno, da po 20 tednih dobiš do 500g na teden? Zdaj v zadnjem trimesečju bomo vse še bolj zacvetele in se poredile, otročke je treba iz 400g spravit na ok ne 4000g ampak na 3.500g pa lahko :) Pa zdaj so baje pol toliko veliki kot bodo ob porodu.
Se javim jutri po morfologiji.
Kako ste ostale? Kaj ste vse že nabavile in KJE? Hodi katera po trgovinah, spremljate kakšne popuste, ste gledale dopust?
Aja do jutri je za oddat za vrtec, ampak ne za nas. Ker ne moremo oddat za
še nerojenega otroka. Tko da bog si ga vedi, kako bomo dobile vrtec po juliju 2024, ker bodo vsa mesta seveda zasedena in še pred nami bodo na čakalni listi, so pa vloge zdaj za leto 2023/24 . Jaz bi pa vrtec rabila že sredi julija 2024, (konec porodniške je namreč junij 2023 + nekaj dopusta) ampak upam, da bo mami pomagala in da septembra 2024 dobimo vrtec.
Hmm kje so ostale julijke?
4.mama in Saša super za preglede in da ni več opaziti pikice in da

rastejo ... komaj čaka jutri na pregled in tele številke
< Sporočilo je popravil BeautifulButterfly -- 14.3.2023 15:19:00 >