Pikcapokca ti si kar privošči. To da maš povišano tak pozno, verjemi da otročku ne bo prav nič. Jaz če kaj takega pojem malo kasneje odmerim, npr 2 uri in ne 90 min. Da se mal zniža 😁 ampak imam na splošno skoz vrednosti kot da nimam.
4.mama, iskreno povedano so res boljše sestavine v Froschu. Persil je večja kemikalija kakor Ariel. Včasih je bla kvaliteta, sedaj ne več. Pa ko nekateri mislijo da je Muller boljše, sploh ne... Se tudi pri nas dela, v bistvu mi nič ne delamo za naš trg, ampak vse gre ven, tujina pa dela za nas. In se to pri nas dela (za DE/AT npr) 😁 saj ne vsaka stvar, ampak kar precej. prav tako se polnilnica nič ne menja ali čisti kakor včasih (ko se je menjavalo države, ker se je gledalo cone), ampak samo deklaracija se menja. Tako da je povsem enako, če kupiš Persil v Mullerju ali Sparu. Zdaj pusti pa boš videla prvič kako bo, še vedno lahko menjaš. Ne me sedaj toliko resno vzeti, da si prestrašena. Ker nekateri nimajo težav, ker nimajo tolk občutljive kože, pa če ti dobro opere.. Ker vem da jih precej jemlje ta Persil. Pa Violeto. Ma jaz ko sem jo povonjala je res neki vonj, kot mehčalec (Violeta) in mi ni bila všeč pa nisem vzela.. Ta Frosch ko opereš nima nobenega vonja, nič (na cotkah, drugače pa res tak lep nežen vonj ko se suši). Ne vem pa kak je kaj Becutan? Malo sem mešana mnenja brala. Pa Chicco zdaj ne vem al je mehčalec ali gel? Sem ga videla v BC.Drugače jaz za sebe za bele uporabljam Dash, naj bi bil manj alergen kot Ariel in Persil. Samo bom morala menjat, za gel. Se mi zdi da mi madeže ne potegne dovolj ven. Pa tudi za stroj pravijo da ni najbolj dobro met prašek. Edino Ariel ne bi za bele.. Sodelavka namesto da bi imela bele, ima prav sive. To še res nisem videla. Samo ne vem al je res to tak, ali pač ona čudno pere? Katerega pa za sebe uporabljate? Za barvne, črne? Da res ohranijo barvo? Zdaj za barvne sem vzela Omino bianco... Za črne še rabim... Vidim da mi Perwoll ni več ok, wollite pa sploh ne.. Jaz ne vem več kaj vse dajejo noter no.. 🙄🙄🙄