[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Punce, mene je pa zdaj ratalo strah - pa ne vem točno česa! Al tega da bi blo z otročkom kaj narobe, z mano kaj narobe,.... ne vem! V glavnem taka panika me je zagrabila, da ne morem verjeti!!
udb, ne sekiraj se... ce
cutis, potem je vse uredu z njim, pa s tabo tudi... tudi mene se je polotil strah, ker ga nisem vec tko pogosto cutila kot prej, pa sem sla v porodnisnico vceraj in so mi naredil CTG in me pomirili...
se pa pri meni drugace nic posebnega ne dogaja... zjutraj sem se zbudila ze ob 5-tih s prebavnimi motnjami in v bistvu jih imam ze ves dan... karkoli pojem, gre hitro ven
...
ravn vceraj me je sestra v porodnisnici sprasevala, ce me kaj mocno glava boli... baje te ne sme prevec bolet... mi je tut G rekel, da ce me bo prevec bolela, da naj kar pridem se pokazat... kaj to pomeni, pozabila vprasat
čez dan bolj počiva zdaj ko bi pa jaz mogla it počivat je pa ona začela mihat,pa to kr fejst.Se tak zažene v rebra da me prav zaboli in v trebuh da se prav čutijo nogice!!!Komaj čakam da bi+o petek da grem na pregled ,da izvem če je vse v redu!!Upam da bo
počakala do ptka.Sicer moj
pravi da bom rodila jutri aliv petek,nevem zakaj ima tak občutek??
Pravijo da se mi je trebuh spustil kr fajn dol,spodaj me fejst trga,3 dni že mam drisko sem skoz na wc-ju.To nekaj pomeni ...Kaj pa???
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
Dan!
Moja panika se veča! Celo noč se mi je sanjalo o smrti, truplih in podobnih traparijah! Mislim, da je najhujše to, da sem celo nosečnost odklanjala vsako možnost na CR, ker sem bila prepruičana, da bo šlo vse ok. Zdaj pa ne vem in sem čisto panična! Pa ponavadi nisem!!!!!!!!!!! To je najhujše!!
ufff kaksno turobno jutro...
udb nikar se ne sekiraj prevec.... sej bo vse ok bos videla
....sanje o smrti pa niso nic slabega...
tudi mene malce skrbi, ker nic ne cutim... oz. nimam nobenih popadkov
... vceraj zvecer in ponoci me je sicer trebuh bolel kot pri menstruaciji, sam to je pa tudi vse...v bistvu me se zdaj boli... jutri pa imam rok...
Jaz sem bila še včeraj prepričana, da ne grem več v svojo posteljo spat. Ppopoldne je bil en tak čuden filing. Ponoči, okoli polnoči pa se je začelo otrdevanje trebuha, močno špikanje v nožnici, pa brcal in telovadil je, kot za stavo. Se mi je zdelo, da bo kaj ven pogledal. Na WC sem šla na pol ure. Še na kavč se nisem upala vsesti, če bi mi ravno voda odtekla. In tako sem hodila gor pa dol po dnevni do 3.00 zjutraj, ko sem bila že tako zaspana, da nisem mogla več. Pikec se je malo umiril in sem kot angelček spala do 9.00.
Mi je pa lažje, ker moram jutri pridet na pregled na tešče in sumim, da me bodo obdržali. Če sem že v ponedeljek imela mlečno vodo, je sedaj sigurno že zelo zrela, ker to gre pa hitro.
Udb
, vse tvoje sanje in strahovi so rezultat tvoje neučakanosti, kar je v tvojem primeru razumljivo. Nisi edina, ki pomisli tudi, če bo z otročkom kaj narobe. Jaz na to pomislim parkrat dnevno in probam misli preusmerit kam drugam. to je normalno, da te skrbi. A če bi bilo kaj narobe, bi pri CTG ali UZ že pokazalo. Vsaj jaz si tako pravim, pa je malo lažje. Drugače je pa normalno roditi na rok +/- 14 dni. Vsaj tako pravijo, čeprav vem, da ti to ni tolažba. Jaz sem prvič rodila 6 dni čez rok, pa se mi dan prej ni še čisto nič dogajalo.
Živjo, oktobrke!
Ali ste šle že vse rodit?

Verjetno je za takšno razpoloženje kriv turoben dan. Meni se čisto nič ne da. Ponoči me špika v nožnici in buši mi otrdeva, kar je normalno. Vsak dan se mi zdi, da moram čimveč oprati in to sproti, če me kaj prehiti, da ne bo mojemu treba prat. Zdele bom šla piškote pečt, da se malo zamotim.
Udb, mislim, da so takšne sanje povsem normalne za zadnji mesec. Tudi mene skrbi, kako se bo vse skupaj odvilo in ali bo mali zdrav. Zmeraj se zamotim s kakšnimi lepšimi mislimi. Odprem omarico s cunjami in pobožam, kakšen mehek kompletek - tako že komaj čakam, da ga bom cartala. Ali je res to, da špikanje pomeni, da se počasi odpiraš in da je to dober znak za porod, ki naj bi bil hitrejši? Držim pesti, da je res kaj na tem. Drugače pa že nekaj dni pogrešam nekaj oktobrčic - AKŠ, Žlička, Jadore...Ali so šle že rodit? Mogoče že cartajo male navihančke
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!