zivjo punce! vsaka s svojo zgodbo in vsaka v polnem pricakovanju...
jaz sem imela danes prvi CTG in je rekla da je ok, naslednjega imam cez 14 dni, ce seveda prej ne rodim, ker je luna....sem prasala sestro ce imajo obcutek da se jih ob luni rodi več, pa je rekla da ne
drugače pa brcamo in otrdevamo, ter čakamo in čakamo
hodim pa na dekompresijo in še 1x na določena predavanja v materinski šoli....malo pa me skrbi ali bom znala to in ono, kako bo doma, a bo vse ok.....ali imate tiste, ki pričakujete svojega prvega
tudi taka vprašanja???
.....no ja ampak tu je RR
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.
Charlotte Gray
jaz pa sem se preselila med septemberke
Naš Luka nas je razveselil v petek zvečer 30. septembra v pičlih treh urah in pol!! Zdaj pa se crklamo že doma.
Smo v
Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.
Charlotte Gray
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Jst sem pa zadnje dneve tak lene sorte. Nekaj naredim in že rabim počitek. Danes sem naredila ful češplovih knedlov za skrinjo in me je nato tako bolelo vse. Mene najbolj bolijo kolena. Včeraj sem imela prvi CTG in mali ni hotel nič brcat. Je rekla G, da kaj se to pravi, da pride na pregled spat in mi je tako bušija "zašejkala", da je mali začel ful brcat
Žlička, jst imam podobne pomisleke, kako bo to izgledalo, ko mali pride na svet. Malo me je strah vseh novosti, po drugi strani pa ga končno želim videti in stisniti k sebi. Samo, da bo vse v redu in da bo zdrav.
Eno lepo nočko s čimveč spanca
Pozdravljene oktobrke in pridružene "septembrke to be"!
Počitek počitek počitek...kostke se zgleda pripravljajo na porod, ker me bolijo. Sklanjati se več ne morem dosti, nogavice mi moj natika na noge, čevlje imam še zmeraj poletne, ki jih samo gor nataknem...ful bi počivala, ampak ko se uležem mi spet ni v redu.
Ali pri vas mali tudi kaj štrajkajo in se manj oglašajo? Danes si prvič beležim, ker ni tako aktiven. Ponavadi je najbolj aktiven ponoči preden zaspim. Sonček&Luna, ti kar počivaj in lenari. Upam, da se bodo tvoje bolečine kmalu končale in da dobiš malo štručko v svoj objem.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!