writing-img

RE: A ve tudi peljete...

clock-img

03.10.2005, 23:42

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Mi gremo ponavadi tudi ven na deževni dan - uporabimo dežno pregrinjalo in gremo. Najljubša zabava našega Marka je postalo brcanje pregrinjala.

Ja, v eno roko dežnik, z drugo pa voziček. 

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

04.10.2005, 08:38

clock-img

Micimici

pencil-img

10

Z dežnikom, seveda. Vendar imam voziček tak, da ga lahko peljem z eno roko (trikolesnik, sprednje kolo se obrača 360 - maxi cosi speedy sx). Pri drugem vozičku - mareli, imam pa kup težav.

clock-img

04.10.2005, 13:11

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Mi gremo ven vsaj za eno uro na sprehod "tud če sekirce padajo" - sem kupila zimsko vrečo in pelerino za voziček, super stvar, jaz pa anorak in dežnik. 

Naju nič ne ustavi, niti obsojajoči pogledi ženščet, ki ne razumejo, da otroka ne moreš imet ves teden not zaprtega, če dežuje, jaz pa se tudi moram mal preluftat. In seveda pripombe v stilu "bo pegasta" itd...

Karolina je tudi že tako zverzirana, da začne okoli 15h kar sama sitnarit in takrat vem, da je skrajni čas, da gremo ven.

clock-img

04.10.2005, 18:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Midva sva tudi danes šla prvič na sprehod po dežju.
14 dni nazaj sem v Toysu v Celovcu kupila pregrinjalo za voziček in je res super zadeva.
Ma, ne moremo biti skoz doma.

clock-img

04.10.2005, 19:31

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

No, ja - pomaga, če voziček potiska mož, dežnik pa držim jaz (ali obratno). Če pa ni premrzlo, te pa tudi ne bo konec, če boš malo mokra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem