writing-img

RE: Zdajle bom NEHALA kadit!!!

clock-img

03.10.2005, 14:17

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Oh, Kerensa....

Marsikaj se da, če se le HOČE!!!!

Če že zaradi sebe ne, prenehaj zavoljo tvojega otročka. Tega malega in nebogljenega bitja, ki bi cigareti sigurno rekel NE, če bi le vedel kako.

Daj no, držim pesti!

LP,
  user posted image

clock-img

03.10.2005, 14:23

clock-img

huda

pencil-img

127

želim ti veliko sreče in da te cigarete ne bi več premamile.....

predvsem zavoljo otročka, ki ga nosiš pod srcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

***********************************************************+
Vedno pa moramo takšne stvari najprej poštimat v glavi. Ker le tako nam bo uspelo!

clock-img

03.10.2005, 16:15

clock-img

Tashaia

pencil-img

98

Jaz sem pred nosečnostjo kadila 7 let in sploh pomislila nisem na to, da bi nehala. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem pa takoj nehala. Pa ne, da mi ne bi pasalo, še kako mi je, samo, ko sem pomislila na malo pikico in kaj mu delam s tem, me je kar minilo. Pa sem enkrat probala prižgat enega, samo sem imela tako slabo vest, da sem ga po hitrem postopku ugasnila.Kadila nisem še kakšne pol leta po tem, ko sem nehala dojit. Potem sem pa enga pri kavi...in seveda spet kadim. user posted image  pa nehala sem in zato mi je ful žal, da sem sploh prižgala tisti kuser posted image  cigaret!
Res pa kadim velik manj kot prej, večinoma v službi, ko sem pa s čričkom pa ni varjante, da prižgem!

Drži se in upam, da ti bo uspelo!!!user posted image

clock-img

03.10.2005, 16:28

clock-img

sarči

pencil-img

370

user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2005, 19:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Meni pa so z dnem, ko sem zagledala dve črtici cigareti zasmrdeli. Ne znam opisat, ampak sedaj mi hvalabogu blazno smrdijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem