Hoj Januarčice!
Tudi meni je vikend hitro minil, v soboto sva nabirala kostanj in je blo super, včeraj sem cel dopoldan hodila pomestu, urejala zadeve, ker sem dobila od svoje G potrdilo o PDP in sem si šla urejat na CSD papirje za denarno pomoč, otroški dodatek in starševski dodatek. Potem sem pa zvečer jamrala, ker me je vse tako bolelo. No, danes bolj počivam in sem že vredu.
Kar se tiče nizkega pritiska, to je samo dober znak, ker pomeni, da je posteljica dobro prekrvavljena, samo je treba pazit, da se kateri ne zvrti in pade, ali kaj podobnega. Počasi se vstajat pa pit veliko tekočine.
Tudi meni je žal, ko berem, da se partner ne obnaša tako, kot bi se moral. Meni bi bilo zelo hudo, če ne bi imela doma podpore in če bi se počutila samo. Upam, da se bo tvoj dečko malo zamislil in mu bo kapnilo, da bi bilo lepo, da bi bil ob tebi
Jst spim dobro ponoči in tudi čez dan grem ležat, če imam čas in če se tako počutim. Zelo težko hodim, ker mala takoj začne bincat in mi trebuh skače sem in tja, večkrat mi potem tudi utrdi. Amapk se je treba malo razmigat, ne?
Jst imam tudi slabo kri, ampak baje dokler ne pade pod 100 ni nevem kakšne panike. Sem pa dobila železov sirup in je fuj, fej!
LP,
Tinka