writing-img

RE: UHANČKI

clock-img

04.10.2005, 13:46

clock-img

Anonimen

ja moja je uhančke že dobila. in so lepo shranjeni v škatlici in jih vrjetno ne bo dobila v ušeska dokler sama ne bo za to.

lp, lara

clock-img

04.10.2005, 13:52

clock-img

Anonimen

Če bo sama izrazila željo jih bo dobila  ampak ne pred 3 leti.
je pa res, da eni zlatarji nočejo naredit luknjic recimo moji svakinji, ko je peljala ta malo k njemu, ker si je želela uhančke za drugi rojstni dan, pa jih ni hotel naredit, ker je baje še premajhna in ko bi ji preluknjal prvo uho, bi jo  zabolelo, da ne bi pustila še drugega( tako je on rekel).

clock-img

04.10.2005, 13:57

clock-img

Andra

pencil-img

825

Pa kaj je to tako groznega, če ima v ušeskih ene lepe uhančke? Ko bom jaz čutila, da je pravi čas za to, da ji naredimo luknjice, jih pač bomo.
A naj čakam, da bo sama izrazila željo? Ja pri 15, ko bo hotela imeti še marsikje drugje?
user posted image

clock-img

04.10.2005, 14:04

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Jaz sem mnenja, da naj tisti, ki sem jim zdi okraševanje otrok pomembno, raje izberejo kakšno manj trajno obliko - recimo obleke, kapice, rutke, in ostalo okrasje. Če pa enkrat otroku prebodemo ušesa, pa je to nepovratno. Že res, da se luknjice s časom zarastejo, vendar se meni zdi, da mora vsak s svojim telesom razpolagati sam, ne pa da mu kdo drug (v tem primeru starši) vsiljuje luknje, tatooje ali pa kaj drugega, kar se ne da odstraniti.

Love is in the air...

clock-img

04.10.2005, 15:17

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Vsekakor šele takrat, ko otrok sam izrazi željo - pa še to ne, če je premajhen. Otroci niso razstavni eksponenti staršev - zapomnite si to, drage mamice.

clock-img

04.10.2005, 15:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Pa kaj je to tako groznega, če ima v ušeskih ene lepe uhančke? Ko bom jaz čutila, da je pravi čas za to, da ji naredimo luknjice, jih pač bomo.
A naj čakam, da bo sama izrazila željo? Ja pri 15, ko bo hotela imeti še marsikje drugje?
user posted image

V bistvu gre za poseganje v osebno integriteto. Otroci niso naša last, mi samo skrbimo za njih in jih vzgajamo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem