IZVIRNO SPOROČILO: nasapot
Pozdravljene, punce!
Jaz imam pa nekaj vprašanj za vas nosečke. Namreč, tudi jaz sem noseča. Sedaj je že več kot 2 tedna od nepričakovane M. Imam pa rjave izcedke vsak dan. Na začetku so bili svetlo rjavi, sedaj pa so temno rjavi. Zato me zanima ali ima še katera izmed vas isti problem in kaj so vam rekli G. Ker mnenja so tako različna o njem. Pušenjak pravi, da to ne pomeni nič dobrega, da je najverjetneje možen splav, spet druge tukaj ali prijateljice, pa pravijo, da jim je G. rekel, da je to nekaj normalnega vse tja do konca 1. tromesečja. Zdaj pa vedi kaj je prav in kaj ni.
Kakšna je pa vaša normalna telesna temperatura, če jo zmerite navsezgodaj zjutraj, preden vstanete? Moja je 35,8-36,2.
Ostali simptomi so pa taki kot pri ostalih, ne morem zaspat zvečer, dopoldne in delno popoldne mi nič ne diši jest, se morem prav silit, utrujenost, občasne slabosti, manjši glavoboli in skozi bi pila. Zvečer bi pa pojedla karkoli mi pride pod roke. Pa kaj bi dala če bi lahko spalaaaa. Pa tudi jaz imam čudno napihnjen trebušček, kot bi se zredila (sem bolj suha, pa se hitro opazi).
Lucika, zate pa držim pesti, da bo vse vredu. Pa za vse ostale tudi.
Hvala za odgovore
Pozdravljena, nasapot!
Glede izcedkov ti svetujem obisk pri G. Najverjetneje bos Dabroston in mirovanje dobila.
Tudi moja T je 36-36.2. Ne skrbi. Je pa tako, da tudi prej nikoli nisem imela visje T.
Simptomi pa te kar med nas junijke uvrscajo. Tudi jaz zvecer tezko zaspim. Ko pa mi uspe, pa spim kot top. Nic ne cujem...

Jaz imam slabosti nekje od poldneva pa do spanja. Ne takih, da bi bruhala, ampak mi enostavno nic ne pase.

utrujenost-itak, glede glavobolov in pitja. Pij, kolikor ti pase. Dokler ne prides na 5 L dnevno, ni problema. Mene je prvotna zeja malo minila, spila pa sem med 3 in 3.5 L vode na dan, zraven pa se mleko, kaki caj, juho,... Za glavobole pravijo, da so odraz hormonskih sprememb, lahko pa so prisotni tudi prav zaradi premalo pitja. Glede trebuscka pa kar ne skrbi. Se KAKO BO ZRASTEL.
Kako pa ste ostale junijke?
Lucika, drzim pesti zate in tvojo pikico!
Jaz se vedno lako fino spim cez dan... Zjutraj pa sem budna kot sova. Ob sestih. Ravno pravi cas za Dabroston.

Komaj cakam na sredo. Upam, da bom videla srcka moje pikice! Sicer pa je moje spikanje "izginilo"

?
Zelim vam lepo nedeljo!