cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Naredila sem test....................

clock-img

18.10.2005, 11:58

clock-img

lory05

pencil-img

283

res je, Lana, ti si mi rekla, pa ti nisem prav verjela.
hvala.

clock-img

18.10.2005, 15:30

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

user posted image čestitam user posted image ! želim ti lepo nosečnost. sicer se bova pa še večkrat slišali na temi junijke saj sem sama tudi ena izmed njih. da bi nam šlo le naprej vse po načrtih...

clock-img

18.10.2005, 15:44

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Pozdravljena lory!

Kot prvo čestitkeuser posted image ! Te vabim in seveda tudi ostale junijke, da se nam pridružite na forumu Čvekanje v pričakovanju - JUNIJKE! Kar se tiče CB testa, tudi meni se ne vidijo več črtice, zato sem naredila še enkrat ameriški test, da sem ga shranila v knjižico, v katero si zapisujem vse o nosečnosti!
Uživaj in oglasi se na forumu!

clock-img

18.10.2005, 15:57

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Cestitke!

Lepo, zdravo in mirno nosecnost! user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

18.10.2005, 17:06

clock-img

Tayda

pencil-img

98

Tudi jaz ti čestitam. Rok imava čisto blizu!!!!! Jaz imam PDP 24.06.2005 - se bova torej še lahko kaj pogovarjale!!

lp

clock-img

18.10.2005, 17:12

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz pričakujem junija jtri grem na prvi UZ upam da se ni BC zmotil v user posted image user posted image

clock-img

18.10.2005, 17:17

clock-img

želva

pencil-img

1452

Čestitam na pikici. Upam, da se ti kmalu pridružim. M naj bi imela 15., pa ni še nč. Na testu tu nič.user posted image
veselo, zdravo user posted image

clock-img

18.10.2005, 19:48

clock-img

metuljček

pencil-img

58

Lory čestitam, vem kakšen je ta občutek ko si vesel ampak ne verjameš še čist.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz mam junija rok mogoče se pa kje srečamouser posted image user posted image

clock-img

19.10.2005, 06:59

clock-img

girly

pencil-img

951

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem