writing-img

RE: Pranje dojenčkovih cotk

clock-img

20.10.2005, 10:08

clock-img

Anonimen

NIKOLI!

clock-img

20.10.2005, 10:48

clock-img

tina104

pencil-img

1639

perem vse skupaj in večinoma brez mehčalca

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

20.10.2005, 11:27

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Jaz sem jih ločeno oprala le na začetku, preden je bil rojen. Nato pa jih stalno perem skupaj z ostalim, na začetku sem samo uporabljala manj mehčalca, sedaj pa kar navadno perem vse skupaj.

clock-img

20.10.2005, 13:26

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Punce hvala lepa za vaše odgovore. Sem zjutraj že oprala eno rundo z mehčalcem, bom vidla, če bo imel kakšno reakcijo. Drugače pa bom še počakal z skupnim pranjem.

clock-img

20.10.2005, 13:35

clock-img

Anonimen

Nikoli ločeno..prve tri mesece brez mehčalca zaradi reakcije na ta proizvod.
Napisan sem samo pri prvi hčeri pred davnimi časi uporabljala,pa ugotovila da je čist brez veze.Perilo ja smrdelo po varekin.

clock-img

20.10.2005, 19:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Oprosti tor, ampak kaj bi točno razkuževala?! Dojenčkova oblačila, ker so takoooo zelo podrekana ali kaj?!user posted image

clock-img

20.10.2005, 20:32

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

jaz sem prala ločeno in brez mehčalca do 3.meseca, potem pa več ne.. (tako so nam tudi svetovali v šoli za starše)

clock-img

20.10.2005, 21:20

clock-img

tor

pencil-img

16

Frutka ti si to zelo preprosto napisala. Očitno se ne zavedaš, da nas vsak dan obdaja malo morje mikroorganizmov. Ti znaj bit škodljivi; no sej je res, da še noben ni zaradi njih odšel na drug svet(še sreča, da ne). A jaz raje vidim, da je pri nas doma poskrbljeno za čistočo. Oblekice pa že od pridhoda iz porodnišnice ločeno perem, pa tudi umazane oblekice sharnjujem v ločene koše( en za naše cunje, druga pa za njene cunjice).user posted image

Aha pa še neki pri naših sosedih italjanih; uporaba Napisana ni nič nenavdnega.

clock-img

20.10.2005, 21:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Zara, samo citirala sem te, ker se mi ni dalo enako pisat(če pa isto delam)user posted image , pa še dodala sem sem svoja dva vprašanja-zakaj ločeno in brez mehčalca prat

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.10.2005, 21:47

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Tudi jaz perem vse cunje skupaj, le ločim jih po barvi, ker tudi najine niso tako umazane in kljub uporabi sušilca se mi uporaba mehčalca zdi še kako potrebna - res bi ga pa lahko dodajala manjuser posted image .

LP

clock-img

20.10.2005, 21:54

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tor kako pa boš reševala problem mikroorganizmov, ko bo mala postala mobilna?!

Jaz tudi imam rada čisto perilo in predvsem dišeče ampak da se lahko dodaja razkužilo pa slišim prvič. Kaj ne draži kože ali kaj podobnega?!

clock-img

20.10.2005, 23:29

clock-img

tor

pencil-img

16

Ko bo postala mobilna ne bo neke velike razlike; saj se tud zdaj srečuje z njimi(ko gremo v park, v trgovino, na nivo,...). Doma pa se mi vseno ne zdi nič napačnega, da poskrbim za čistočo kolkr je v mojih močeh. user posted image Sej je ne zavijamo v vatko.

Drgač pa ta sredstva niso agresivna. na tej starni se jih da videt: http://www.babymarket.it/babymarket/index.php?id_sc=28&id_cat=1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem