cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Način poroda?

clock-img

10.11.2005, 14:34

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kakorkoli, samo da ne bo tako katastrofalno kot prvič user posted image  v MB, 13 ur, 2 dozi umetnih...

načeloma bom sedaj z EA v Postojni user posted image

clock-img

10.11.2005, 14:50

clock-img

kati*

pencil-img

649

sem rodila "klasično" brez EA (itak ti dajo nekaj za zadet user posted image ) ... in si ne predstavljam, da ne bi ležala na postelji - najbolje je ležat na boku in imet skrčene noge med popadki, pol ko je pa treba potiskat se pa itak dvigneš ... ne vem, če bi našla moči, da bi čepela na pručki ali v bazenu ... tud sedela ne bi

lp, K

clock-img

10.11.2005, 14:53

clock-img

Anonimen

ne vem rija, js nog nism čutila nič. na začetku še mal, več k sem pa doz dobila pa skos mn. ma kncu so ble sam še ene 2 velike grenovke :)
sem pa bla prkloplena 5 ur al neki tazga pa vsake pol ure do 45 min ti spusti novo dozo. pol pa zračunej kok sem jih dobila. v eni infuziji ki je elektronsko vodena je pa 10 doz. pol če pa še dl rojevaš pa novo dajo.

clock-img

11.11.2005, 08:33

clock-img

MiaSophia

pencil-img

182

Mogoče bo tole vprašanje mal mim, ampak ne glede: te pručke in žoge imajo v vsaki porodnišnici user posted image ??

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

clock-img

11.11.2005, 10:03

clock-img

Anonimen

V Kranju že ne, po mojem. Še nisem slišala zanje.
Kaj jaz vem. Prvič sem rodila v KR popolnoma naravno, pa mislim, da bom vdrugo tudi. Mene EA oz. trditve, da je brez posledic za otroka, še niso prepričale, čeprav me zaradi sebe same mika.

clock-img

11.11.2005, 10:28

clock-img

Anonimen

no meta naši tisi se prov nič ne pozna da sem js mela ea :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem