IZVIRNO SPOROČILO: majamo
Pa zanima me, če ima katera tudi že probleme z medenico. Mene včasih tak bolijo te ritne kosti al kaj je to? Včasih mi noge tak trzajo pa mravljinčijo da je fejst hudo. Za znoret. Kot da sem invalid, ki ima umetne kolke.
No, hvala bogu, še ena.

Sori, hecam se, ampak, že nekaj časa me mučijo isti problemi... predvsem proti večeru. Pa skušam biti "nepanična" . Včasih mi rata, včasih ne. Zgleda pa tako : ko stojim ali sedim, je ok... če se vležem npr. na hrbet in imam noge višje ( kao počivam jih) in se želim "Prevaliti" na bok, me ful v kolkih zaboli pa med nogami... Ne trebuh, res, prav kosti, tako kot ti praviš. ali pa, če ležim iztegnejena na hrbtu, zvečer, pred spanjem, pa poskušam nogo pokrčit, recimo desno proti levemu kolenu... je ista pašta! zaboli za pop****t! In sem valda smelo iskala po netu vse informacije v zvezi s tem ( dr. Pušenjaka imam naslednjo sredo šele) in sem našla diagnozo : GROZEČE ODPIRANJE SRAMNE KOSTI

Mislim, HALO!!! Ampak tudi če je to to , menda ni nič nevarno, ker če je z materničnim vratom vse OK in normalno nosiš, potem je to bolj neprijetna nadloga, ki pa je do konca nosečnosti vedno bolj boleča

Ne predstavljam si, res... že zdaj sem včasih zvečer kot ranjena slonica

... Krče v nogah sem nekako uspela umirit z zategovanjem podplatov (prstov na nogi) proti gor...
V glavnem, ti povem v sredo, kaj bo rekel dr. P. Verjetno se bo spet smejal v stilu : " Jej, ve sodobne ženske... pa saj svet ni včeraj... kako pa se je noseča ženska v pradavnini zavlekla pred medvedom na drevo???"

Take namreč stresa....Zadnjič je neki "histerični" , ki ima kao povišan pulz in si ga meri vsake pol ure in je repričana, da 120 pulz škodi otroku in ga želi zmanjšat ....bla bla... razložil, da, ko so se plemena selila, si nosečke gotovo niso ves čas merile pulza med tekom pred napadalci, "... človeštvo pa se je ohranilo vse do danes...
No ja, jaz sem resnično začela razmišljati v smislu, da je vse tako, kot mora biti. In ko me kaj "preseneti" se kaj hitro potolažim, da gotovo ni nič takšnega. V vseh primerih pa verjetno to ni preveč dobro.
Ok, spet nakladam, malce sem prehlajena ( ok, ok, piham kot obsedena in imam še vedno poln nos) , zato greva danes s tamalo ( ta velika me itak ne šmirgla) ko pride iz šole, v Atlantis mal plavat in na brzino v parno kopel... da mi malce te kanale odmaši... Uživajte, jejte in se smejte!