Ziv,
IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia
posluš Barbs, mislim, zdej si pa res naredla lušte in to take ta velike s temi Olimjami
, pa če bi ta moment imela letečo preprogo, bi se veselo podala tja
MiaSophia, s tabo se res ne bi mogla se bolj strinjati kot se ze. Res bi pasal en mini break!!!
Meni ti dnevi tako hitro bezijo, da je groza... res se nikjer ne pozna, da sem v sluzbi samo stiri ure. Se mi zdi, da je edina stvar, ki jo naredim v tem "presezku" casa, ta da skuham kosilo

.
Po vecini ste ze vse kar lepo pridne kar se tice nakupov ali pa taksnih in drugacnih priprav za

. Midva z mozekom sva imela ta vikend hitre instrukcije, kaj vse se skriva v skatlah, ki nama jih je pripravila njegova sestra. Tako sva po vecini za prvih sest mesecev ze preskrbljena kar se oblekic tice. Ostalo bova pa sproti dobivala, ko bo njena najmlajsa prerastla. Poleg tega nama je podelila se kup prakticnih in pametnih nasvetov o tem kaj je nujno kupit in kaj se sploh ne rabi, kaj se splaca kupit in kaj ne ter v kaksnih kolicinah. Moram rect, da je bil zelo poucen vikend

... smo imelo ze skoraj solo za starse.
žmož, ti si vceraj napisala, da vas pred porodom caka se selitev v hiso

... Midva jo bova pa letos postavljala... izkop in temelji pred porodom, hisko bodo prisli postavljat pa po porodu v juniju. Potem pa pospeseno zrihtat se notri, da se bomo do konca leta lahko ze vselili... Vsaj taka je najina zelja!!!
pozdravcek vsem majcicam!!!