writing-img

RE: VAŠ AVATAR

clock-img

03.11.2005, 15:50

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

maxica sem najprej res mislila, da je tvoj sinek ze pravi akrobatuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

03.11.2005, 16:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

moja dvauser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

03.11.2005, 19:58

clock-img

Anonimen

Hmm ... na mojem sem trenutno jst, po popoldanskem spanjuuser posted image , zavita v deko, ker me je zebl in se spravljam učit user posted image

Prej sem mela pa kužka (namest Lune) s srčkastim balonom (user posted image user posted image )

Drgač pa una riba k sm jo mela prej .. tisto je pa AlešRR izbral in brez upoštevanja mojih ugovorov gor prpopuuser posted image  Sej pol mi je postala všeč user posted image

Keri so mi všeč? Moj user posted image  Ne spomnem se zdele nobenga, k bi mi bil res full full všeč pa tak poseben user posted image

clock-img

05.11.2005, 11:21

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Moj avatar je risani junak - Spongebob, ki ga vsi v družini radi gledamo user posted image
Za avatar sem ga ponucala, ker sva si kar nekako podobna - on ima rumeno "glavo", jaz blond lase.
Učke imava oba modre, nasmeh in zobe žal tudi skoraj identične user posted image , pa seveda malo prismuknjen karakteruser posted image

clock-img

05.11.2005, 13:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem hotela imet nekaj v zvezi z dojenčki, ker svojega še nimam (še brca v trebuhu), pa sem z iskalnikom našla tegale, ki se mi blazno dopade. Se bom pa morala v par mesecih naučiti, kako pomanjšat slikco pa naložit nov avatar, da bom imela svojo pupo za avatar (ko se rodi), po možnosti kar z obema našima črnuhoma skupaj.

clock-img

05.11.2005, 16:10

clock-img

SABILA

pencil-img

275

moja avatar pa kolikor vidite je lepo zapečena hrustljava kura (ki ni ukužena z ptičjo gripo)user posted image user posted image user posted image user posted image  k ije bila v solariju in si je pozabla slečit kopalke.

to slikco sem enkrat po mailu dobla, ker pa svojegauser posted image  nimam sem dala neki smešnega (za mene) gor.

men je pa lep od jančike-zdejšna slikca, pa prejšna od kimi(mislim da je tak nick)

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

clock-img

05.11.2005, 17:17

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Sem šele danes opazila tole temo.
Skorpija, hvala, hvala user posted image , namreč sama sem narisala slikico, ki jo imam za avatar. V bistvu sem narisala ilustracijo svoje hčerkice, ki se v spanju smehlja, ko je bila stara dobra dva meseca.

clock-img

05.11.2005, 17:20

clock-img

Tiki

pencil-img

625

... sem pozabila napisat, da je meni najbolj posrečen avatar od al bine.

clock-img

05.11.2005, 18:15

clock-img

superfly

pencil-img

186

Tole je pa vredno vse pohvale tiki, taka lepa ilustracija. user posted image hčerkica mora bit po avatarju sodeč pravi cukrček.

No, moj avatar pa je moj Supersinko ko je bil star cca 4 mesece. ni ga lepšega junaka za mamico.

lps

clock-img

05.11.2005, 19:29

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

moj je pa...kaj naj rečem...eden izmed glavnih junakov moje pravljice user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

05.11.2005, 22:02

clock-img

mirka

pencil-img

295

Meni pa moj že nekaj časa ni več všeč user posted image ampak nikakor ne morem pomanjšati slik da bi jo zamenjala,saj zdaj imam take tri punce in bi jih rada dala gor,...
So pa mnogo tukaj gor res izvirni- svaka čast.user posted image
Muser posted image

clock-img

06.11.2005, 09:29

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Men so ble tut od Splišni nogice hudoo všeč user posted image
Drugač pa imam trenutno Pamelo Anderson, ki mi je ful lepa ženska user posted image (kolk ima v glavi pa ne biuser posted image user posted image user posted image )

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

06.11.2005, 09:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Na mojem je pa helijev balon - ena nasmejana rožica. Če dobro pogledate se zraven vidi ena majčkena rokica - moja Mirna drži balon v roki.

clock-img

06.11.2005, 12:14

clock-img

Anonimen

Usta in duda mojega Filipa pri starosti 3 mesece.

clock-img

06.11.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

Ker sem noseča in imam trenutne napade lakote,sem dala zdaj tega gor.

Basanje s hrano.

clock-img

06.11.2005, 13:21

clock-img

Anonimen

Moj avatar je slikica mene in mojega sina Jana na mostu v Slunju na Hrvaškem.
Razmišljam pa o zamenjavi avatarja.

clock-img

06.11.2005, 16:44

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

tole so pa moje roke, pred nekaj leti na Mallorci

clock-img

07.11.2005, 13:08

clock-img

tijana

pencil-img

55

kerensa nikar. prav tvoj avatar mi je najbolj všeč. pa tudi tvoje odgovore z veseljem preberem. v veliki večini sem tvojega mnenja.

saj bi tudi jaz imela avatar ampak ga ne vem priponati. mi lahko kdo pomaga'

clock-img

07.11.2005, 13:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Men so poleg mojega všeč še od Pike74, mehurčice, Goye, al bine, Splišni (bivše nogice k jih že 100 let obljublja nazaj),  viv, Kristine, maje*, pa še ene par...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

07.11.2005, 13:26

clock-img

Reja

pencil-img

545

Moj je pa sončnica, ker se mi zdi, da mi brez sonca sploh ne greuser posted image

clock-img

07.11.2005, 13:41

clock-img

African queen

pencil-img

1430

BLACK&WHITE...to smo mi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem