Cipresa, veš, ko je Gašper dopolnil 6m sem čist nehala komplicirat. Dam mu vse. Zjutraj dobi mlečno kašico (Hippovo recimo), pol okoli 11h dobi sadje, okoli 14h kosilo (meso, polento, makarone, riž, kuskus, vso zelenjavo, tud papriko, pa bučke, pa kolerabo ima zlo rad, pa vse živo no), pol proti večeru okol 16.30 dobi cel jogurt (navaden ali saden od LJ mlekarn 3,2 maščobe-če je navaden, not stečkam banano pa en keks), no pol pred spanjem, mu pa dam 220ml mleka Hipp2.
N'kar komplicirat. Jaz mu dam kar iz najinih krožnikov tud kdaj kaj (če ni preveč začinjeno)...sej se more počas navadit vse jest
no, sicer midva že 2m vse jeva, pa tud vse pojeva
Aja, še tole: skuto, al pa kislo smetano dam zraven. Za v roko mu dam pa piškot (Manner otroški) al pa konc banane al pa krhelj pomaranče...sej sem itak zraven, pa če kej gre narobe (no, samo 1x se je davil, sem ga mogla okol obrnit pa usekat po hrbtu), od takrat lepo je
zgleda, da je bla dobra šola
Kar se pa kruha tiče...nisem niti pomislila, da bi mu ga dala...pa sej, po mojem ga itak scuza, a ne?
AnčaBančaPomaranča, bravo za Aljažev zobek, pa pazi bradavice
Lonči, Gašper pa še vedno preden zaspi jamra "ejga, ejga, ejga" (madona, pa moj bivši mož je Gorenc, boh ve, kaj si zdejšnji mož misli

), no, drugih besed ni iz njegovih ust, no BA-BA, AMMM, pa tko, ampak to ni vse skup nč
Antigona, ful fajn da si bla na Krku. Kako je pa kej Žan prenašal vožnjo? Sicer pa mate tko nov avto, a ne

tazga rdečga

velizga

packa
No, še tole, men se zdi, da Gašperju rastejo že spodnje DVOJKICE
Lep sončen dan, drage Julije, fajn zadekat pingvinčke pa ven na zrak