Za Tiborja
Campek hvala za sliko. A potem še mormo malo počakat s sedežem, ker mi bi meli tistga ki se montira na kolo brez prtljažnika. Je samo za zadaj.
Lona, a veš je šel moj včeraj ves neučakan v trgovino po marelo in privlekel ta istga ki ga iamte vi. Bil je ves navdušen, ker je znižan. Jst pa vsa
, ker mi je blago tok čudno. Zloži se res super. Sicer pa če pomislim da smo ga kupili le za morje, bom že potrpela.
Bobek sočustvujem s tabo, anejem in tvojim možem glede trpljenja pri rasti zobkov. Saj bo tudi ta faza enkrat minla. Držim pa pesti, da čim prej.
Da vam še jaz sporočim mere našega falota: obseg glavice: 45cm višina: 73cm teža: 8475g

Bil je pohvaljen pri spretnostih in ker je bil tako priden. Sestra se mu je ves čas smejala on pa njej nazaj in ji zraven govori ata ata ata

Sva šla še potem v mojo službo, da sem oddala vlogo za dopust, če ne dobim podaljšanja porodniške. Je bil v središču pozornosti, jaz pa sem lahko spila še čaj ker so si ga non stop podajali iz roke v roko. Madona če pomislim, da moram že jutri dva meseca v službo

Aja, pa vpisat smo šli Jakata danes v vrtec in je vse polno, pa smo se nekako dogovorili, da ga bodo sprejeli avgusta. Jst grem v službo 12.6., dopust imam od 3.7. do 21.7., v glavnem vmes je lkuknja za varstvo. Ne vem, kaj bomo.
Lepo se imejte julije
< Sporočilo je popravil Barbara_Tomo -- 11.4.2006 17:38:11 >