writing-img

RE: Takole je...

clock-img

03.11.2005, 21:20

clock-img

Anonimen

Hojla, Jančika!

Najprej čestitke user posted image user posted image tudi iz moje strani. Ali, še bolje rečeno, najine. Od mene in moje pikiceuser posted image . Hja, test sem delala dan pred tabo in bil je pozitiven user posted image user posted image . Tako da, če bo vse po sreči, bova morda celo skupaj v porodnišnici.... Ja, poznaš me... Samo jaz sem bolj ziheraš... Ko bo prvi UZ mimo, bom povedala vsem, do takrat si pa še ne upam. In prosim vse angelčkeuser posted image user posted image user posted image , da nam stojijo ob strani. Tebi, meni in najinima pikicama.

Aja, moto mojega tedna:

Metoda "pazi" resnično NI zanesljiva!

Pozdravček od zaenkrat še anonimne .....

clock-img

03.11.2005, 21:29

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

user posted image  SUPER NOVIČKA!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Da te je strah je popolnoma normalno,........ Jaz imam za sabo enako zgodbo,.... Strah ni poputil do poroda.

clock-img

03.11.2005, 21:30

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Če bo tole novo bitje moško in rojeno konec julija, bodo pri nas doma ena škorpijonka (in tigrica po kitajskem koledarju) in dva leva (en opičnjak, en ognjeni pes). Pravi zverinjak. Jaz pa tako nežen tehnik s humanistično izobrazbo. Kuku meni!

Je pa res, da se bo (kitajski) pes (oz. pesika) odlično razumela s tigrico (Jančiko; tako se razumeta tudi Jančika in njen oče), tako kot se opičnjak (Šaši) fenomenalno razume z zmajem (mano).

Evo, kam me je zanesel zanos! V zvezde gledam, pa kar na pamet (razen za kitajsko znamenje v 2006 sem moral pogledati). Mislim, da si moram omejiti čas na RR.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

clock-img

03.11.2005, 23:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Joj, dečve, naj se vaše besede pozlatijo, ali kako se že reče! Joejevega izvajanja pa tudi jaz ponavadi ne razumem, da ne bo katere skrbelouser posted image .

Draga anonimna, na vso moč napenjam možgane in poskušam ugotoviti, katera si, pa raje ne bom zares ugibala in se bom pustila presenetiti! Če te bo pa fejst srbel jezik, se mi pa le javi, bom tiho ko rit, obljubimuser posted image !

clock-img

03.11.2005, 23:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, Joe, btw, rok bo nekje v začeku julija, tam okoli RD moje mame. Rak-ica.

clock-img

04.11.2005, 01:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Še enkrat vsem trem iskrene čestitke!!!!!!! Fuuuuull full full full full full zakon!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nej ti bo Jančika da ob takihle urah pišeš, ker je učenja že preveč. Neee?user posted image user posted image

clock-img

04.11.2005, 08:50

clock-img

mcerar

pencil-img

23

Moj moz pravi:"Joj joj še enega rakca, pa ne bi preživel:) V šali seveda. Jančika, Joe, Vasja: bodite prizanesljivi z bodocim clanom, ko se rodi. Hitro bo užaljen, izjemno bo čustven in tudi hitro (čustveno) prizadet in bo nežna dušica. In cmizdil se bo za vsak drek!hehe...

clock-img

04.11.2005, 09:55

clock-img

Anonimen

Čestitke Jančikauser posted image user posted image user posted image

Vama pa to neki hitro rata user posted image user posted image user posted image

Res ti želim, da bi tokrat zares bilo vse ok.user posted image

clock-img

04.11.2005, 10:57

clock-img

biba77

pencil-img

3943

IZVIRNO SPOROČILO: mcerar

Moj moz pravi:"Joj joj še enega rakca, pa ne bi preživel:) V šali seveda. Jančika, Joe, Vasja: bodite prizanesljivi z bodocim clanom, ko se rodi. Hitro bo užaljen, izjemno bo čustven in tudi hitro (čustveno) prizadet in bo nežna dušica. In cmizdil se bo za vsak drek!hehe...

To pa moram zanikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
biba77, user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

04.11.2005, 11:04

clock-img

Anonimen

čestitam! Želim ti lepo nosčnost.

clock-img

04.11.2005, 12:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2005, 12:45

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Čestitke in res vso srečo vajini novi pikici user posted image user posted image user posted image . Da se bo čez 9 mesecev grela v vajinem objemu oz. v objemu vseh treh. Ne smemo pozabiti big brother-ja, a ne user posted image ?

LP, Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

04.11.2005, 13:11

clock-img

*AnaL*

pencil-img

252

user posted image JANČIKA!user posted image
V tretje gre rado...!
Želim ti lepo nosečnost brez zapletov!
Srečno!

L.P
Ana

clock-img

04.11.2005, 18:55

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Še tukaj: Iskrene čestitke in lepo se cartajte s trebuščkom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.11.2005, 20:38

clock-img

Joe

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: mcerar

Pa toti raki so isti kot jaz!! Z izjemo, da se manjkrat cmizdrim kot razpizdim.

clock-img

04.11.2005, 20:49

clock-img

mcerar

pencil-img

23

biba 77-potem si svetla izjema:))user posted image jaz sem taka "tipicno" tipicna;) pa se opica povrhu...

clock-img

06.11.2005, 11:43

clock-img

pika74

pencil-img

6782

No, poglej poglej, medtem, ko sem jaz rila po saharskih sipinah v Afriki, so v SLO deževale nove nosečke user posted image user posted image user posted image .

Čestitke!!!!!

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem