IZVIRNO SPOROČILO: tažana
u pa še neakj se moram pohvalit po kar nekaj mesecih sem ponovno zlikala VSO žehto! ne morem se načudit sama sebi
.
JSt sem jo tud, jst sem jo tud
BRAVO ZA NAJU
Ok, sicer se mi se susi ena, pa za oprat mam se ene 3 stroje, ampak bom tud to polikala
Evan je danes zadnji dan v vrtcu, moj me je pa obvestil, da imajo v vrtcu skrlatinko...upam, da je nas ni fasu, ker drugace bo pa res sel adijo dopust
Noc smo pa preziveli mirno, prespali, brez kaslja in zbujanja.
Mam obcutek, da je to kasljanje pri Evanu cist s psiho povezano, ker kaslja samo ponoci in takrat, ko me ne vidi. Uceraj sta me pocakala in sva se se ene 1/2 h igrala, potem sem ga pa dala spat in je lepo noc prespal.
Pa potem smo si vsi zmerli temperaturo, ce smo dost zdravi, da gremo na morje
Vedno pozabim vprasat - a majo vasi kaksno ful smesno navado? Ker nas eno foro, da ga vedno po kopanju oz. tusiranju, ko ga zavijem v brisacko, dam na umivalnik. Na omarci imam tam prisraufano eno ogledalo na poteg in ga potem k sebi potegne in se gleda not in lupcka. To pocne ene par minut, pol pa lahko gremo naprej se rihtat. In sploh ne pusti, da ga odnesem direkt iz banje v njegovo sobo, se zacne ful bunit in stegovat proti ogledalu, tko da se mormo obvezno ustavt, da se polubcka, pol pa lahko gremo. Narcis mali
Jeej, danes pa ze odstevam ure do dopusta...komi cakam, da mi ni treba vec v sluzbo, ceprav se sje stanje mal umirilo in ni vec take guzve. Smo pa v sredo pol cist zabluzli, ker smo se tolk uni zenski z ogrodjem smejali - jst sem narobe neki blagajno zakljucila, pol smo pa se ves denar z menjalnino vred oddali. Zjutri me pa klice sodelavc in prav Kam je pa ves denar zginu? sem najprej mislila, das o nam ga ukradli, pol sem se pa spomnla, da smo v tisti zbrki pol vse skup na banko odnesli
Evo grem zdej se racune placat, da ne bom sla dolzna na dopust, pol grem pa se mal v City park pogledat, ce je se kaj takega kar rabim za na morje ( OK, mal se grem pockrkljat s kaksno novo stvarjo, morje je samo izgovor

).