kukuc,
ninočka, glede iman: na morju smo spoznali eno družinco, v kateri je starejšemu sinu ime Liam, mlajšemu pa Evan in mi je njun fotr razložil, da sta obe imeni keltski. Tko da, če ti je Liam všeč, to menda paše zraven. Al pa poglej še za kakšna druga keltska imena. .. čaki, a ni bil Highlander tud Kelt, al je bil Škot ... no, lahk mu je ime Highlander
.. ne, hec, kako je bilo že unmu ime - Sean al kaj takega. Če bi imela
, bi bila pa lahk Enya
, ona je tud s tistih koncev.
Naš tamal je tud ful dovzeten na predloge. Zadnjič, ko je nekaj polil, sem mu rekla, naj očiju reče, da prinese cunjo in se je takoj začel dret "oči, cuna"
. Drgač pa tud mene skensla, če mu ne paše, da sem zraven. Me je praktično pregnal z zadnjega sedeža v avtu. "mami maknila, mami spedi" (mami se bo umaknila, mami spredaj)
. In evo mene spet na sovoznikovem sedežu
.
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
gre pa zdaj čez en mesec v vrtec in da se ne bova mogli več dopoldne tako igrat in cartat ipd. in mi je bilo ful hudo. Jaz bom po moje na začetku septembra čisto zmedena, kar ne bom vedela, kaj počet.
imam idejo, s čim se lahk mal zaposliš:

. resno, je čist luštn.
Tery, Anžeta je mož postrigel. On je glede tah stvari ful natančen, sam pri malem otroku, kjer imaš pač 3 minute časa, da vse poštimaš, to ni šlo

. Pol ga je pa njegova mat skritizirala, da ga je zašuštral ... ja saj, na ona proba. Men je trav cotkan, bolj kot prej s čupco. Pravi fante.
Vedno pozabim omenit še en napredek, ki smo ga deležni odkar smo doma z morja (je tista kahlica vse ostalo zasenčila

) - namreč ne sedimo več na trip-trapu, ampak ima iz IKEE en višji stolček in prav pridno sedi gor

. Je pa to stol za 3+ leta:
lepo se mejte, moram počas kuhat, imam danes malega doma

. Sem celo dopoldne poslušala zvok sesalca - mali je z njim "brusil" mizco v dnevni. Moj mu namreč dela pojstlco in ga je Anže v kleti videl, kako je brusil stranice

. So posrečeni tile naši čmrli. K da bi sebe gledal.