Sem morala pošpejat, ker tudi jaz pričakujem lepo novico od Urše. Dejmo Urša!
Zdaj pa vse tisto, o čemer nisem pisala, ker zgleda res mal bad, k samo svoje gonim (Nina-nana al pa Jamarski dom in srečanje).
Kovter: tak, čist normalen 140x200. Itak Nina vedno zleze nanj in kadar jo pogledam, je obvezno razkrita. Vrečo za spanje si sama odpre in histerično zleze iz nje, ker je ne mara. Pa redno se seli k meni v posteljo, tako, da ne morem reč, da spi sama, ker ko končam z delom in grem spat imam obvezno Nino in njene plišaste pajdaše v postelji. Upam, da jo do srednje šole spusti ta navada
Kostanj: ZAKON

Še najraje pa pire in mal smetane al pa sladoleda. To poslastico naredim za moja starša, vikend ata in Nino, ker je kar nekaj dela z njo. Kostanj pa je tudi dober zamrznjen v lupini, ki jo že narežete in ga potem spečete na normalen način.
tricikel: sem ga šenkala, ker ni bil več uporaben (to zadevo tudi mal večji otroci težko gonijo). Obstajajo sicer dražje triciklaste varjante, ki imajo verižni pogon, sam za ta dnar sem jaz raje rabljen 12 colski bicikelček s pomožnimi kolesci kupila. najprej sva imeli kar nekaj vaj (ena je še vedno aktualna: pomožna kolesca podložim in Nina goni v prazno

Vsa zadeva je le občasno aktualna, do naslednjega padca.
Obuvanje čevljev z ježki kar gre, včasih zamenja L-D, ampak, če ji rečeš, takoj zamenja.
Ninocka, ljubek avatar. V Nininem vrtcu imajo torto iz valovite barvaste lepenke in potem upihnejo svečke in zapojejo pesmico. Delavnica je uspela.
Benika, jaz pa sem že razmišljala, da bom zvečer tvoji prijateljici javila, če bo kaka sprememba. Fajn, da prideta.
Nika35 itak bi danes poklicala in preverila, da bo vse OK. Za vsak slučaj sem pustila število stolov 25, čeprav je preveč (mal sem pričakovala, da bo le kaka nova mama uletela, ker nismo sami na našem delu foruma, škoda

) aja, plošča je za 15 ljudi. Škoda tudi, da nisi mal bolj natančno prebrala, kajti opcija v Jamarskem domu je bila tudi ta, da nam poleg vsega še zunaj
spečejo kostanj.
Pety78, večkrat viden seznam ljudi je nekaj strani nazaj. Mislim, da bo torta prava umetnina in ne sekiraj se zaradi biskvita. Jaz ponavadi zakamufliram s "fasado". Občudujem te, ker si se lotila peke in prav rada bi ti pomagala, ker o tičini masi nimam pojma.
Hm, Ninocka je hkrati z mano sumljivo dolgo na naši strani, morda pa žekaj piše o Urši ...