IZVIRNO SPOROČILO: benika
ninočka, tudi jaz sem razmišljala o nakupu te pumpice, pa sem potem ugotovila, da mi bo otrok verjetno v norišnici pristal, če bi mu s tem probala nosek pucat.
Sej Evan tud skoz "tezi", da on pa ne bi s pumpico, ampak sem kr vztrajna. Sej sem vam govorila, da je mogla moja starejsa necakinja na operacijo, ker slabo slisi? No, zdej bo po vsej verjetnosti dobila aparat, ker je zdravnik ugotovil, da v bistvu ugiba, kaj jo sprasujes (odstranitev zrelnice ni pomagala). IN jst mam v glavi vcepljeno (pojma nimam od kod), da je ta sluz najslabs za useska oz. se takoj prenese tja, pol tolk pucam ta nosek.
Se pa navadi, men si Evan vcasih kr sam spuca, boli pa ne nic.
2ursae, mi tud gledamo risanke par minut, pol je pa kaj druzga aktualnega, pol pa spet mal gleda...ugasnt pa ne smes, tko da smo mi obsojeni na te risanke... men je ze prav slabo od njih. Je pa Samo mu se zdaunloudu

100 Nodijev. Zadnjic je gledu en del, ko sloncek Jure kiha in je blo naslednje jutro prva stvar zjutraj, ki jo je povedu, vse od tem delu

(men najprej sploh ni blo jasno kaj mi razlaga), popoldne sta ga pa s Samotom vsaj 10 x gledala
Glede kaznovanja pa mislim, da so nasi mali se premajhni, da bi kuhali mulo zaradi teh stvari. Zato tud tolk hitr pozabijo in pustijo stvari. NE sekiri se, ko bo v puberteti, pa mu bos kaj prepovedala, se pa pogovarjat s tabo ne bo hotu dneve in dneve
Goranu pa napis pismo, da si taka velika njegova obozevalka, da si se se preselila v kraj, ki je podoben njegovem imenu. MOgoce ti pa kaj dolarjev poslje

(Al pa vsaj sliko z njegovim podpisom

)
Nika

za oceta, sem ful vesela za dobre napovedi

Marsovcek maks je pa ena igraca, ki je bla tle na RR ful dobro ocenjena in baje so otroci cist navduseni nadnjo...me zanima keri? No tole je to cudo:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189 Moji posti so pa bolj podrobni, ker mam v bistvu tale nas forum kot nek dnevnik Evanovih prvih mesecev...ce me kaj zanima, grem vedno tuki brat za nazaj. Ne vem pa kako cem zdej shrant vse tole pisanje, ko nam ga bodo zaprli, po 2 letih
teta beta, hvala za tolazbo - upam da bo res to, ker vceraj spet ni in ni hotu zaspat, po dojenju sem mu probala dat se dodatek, pa ga ni hotu

On bi bil kr na joski, ampak mene so ze tolk bradavice bolele, da res nisem mogla vec (pred tem sem ga mela pristavljenga skor 2 uri, mal na eni, mal na drugi).
Pia, hvala za pojasnilo. Bom sla iskat v levcka, pa bomo probali kaj ustvarit, zdaj ko mam cas

- ja, cele 2 uri na dan

sej bo boljs...
spelka12, drzim pesti, da bos ze februarja (al pa konec januarja) vidla plusek
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Pa malo čudno je to izpadlo, da kao ne želim dva.
Sej vemo, da si hotla met vsaj cetvorcke

Nc se ne opravicuj, sej so bli pri meni tud taki obcutki (pa verjetno pri vsaki nosecnici)...Se takrat, ko sem bla z Evanom v porodni in pri vsej uni paniki zaradi njegovega utripa, sem jst vprasla G, ce REES nista 2 v trebuhu
Zdej sem pa tud mela en strah, da bosta dvojcka - sej ce bi bla, bi se ze porihtali in sfolgali, ampak priznam, da bi me pa kap pri G, ko bi mi povedala...
Men se zi pa tu Tazana mal sumljiva, ko ma kr teste na zalogi
Ma pa danes Ruben 1 mesec - sploh ne morem verjet, da je slo tolk hitro. Je pa ful razlika med 1 in 2 otrokom. Jst sem bla Evana sposobna gledat ure in ure, ko je bil se dojencek, pa je mal rokico premaknu, pa mi je blo to ful fascinantno in sem mal manj kot vsem telefonirala in povedala, kaj je naredu

. Ruben se mi zdi pa zdej, v tej fazi, v bistvu ful dolgocasen, ker itak samo je, pa spi in lula in kaka. PA nobenga feedbacka se nimas od njega (OK, razen nasmeskov, ki te pa stopijo). Tko da po eni strani komaj cakam, da bo mal vecji, po drugi strani bi pa rada, da ne bi prehitro zrastel...