Sem se prej hotla mal razpisat, pa je RR crknla
Amelie mogoce Evan na slikci zgleda velik, sam ni tok... na RA so ga zmerli 66 cm (no, zdej ma verjetno 68), kar se mi pa za 6 mesecnega dojencka ne zdi velik. Takrat, ko smo delale statistiko sem vidla, da so vsi tezji in vecji kot nas oz. enake teze in visine. Se pozna, da je moj nedonosencek. In ja, vsak dan se na zacetku pozna v razvoju, zato se je pa brezveze sekirat, ker en zna ze to kaksen pa se ne. Ceprav so vsi septembercki, so pa rojeni v razlicnem casu septembra in je med njimi tud 1 mesec razlike. Tko da: GO septembercki (no in moj avgustovcek
)!!!
Glede posteljnih aktivnosti
- mi smo zelo pridni, tok, da se bojim, da ne bomo se ene struce prehitr nardili...
Sej ne, da si je ne bi zelela, sam po priporocilu ginekologinje (zarad CR) moram pocakat vsaj do septembra preden zacnemo delat na novi. A ve ste kaj razmisljale se o kaksnem in kdaj? IN kolk bi jih sploh rade mele?
Jst bi jih mela 3, s tem da bi bla med Evanom in drugim majhna razlika, med drugim in tretjo pa tam ene 3 leta. Bomo vidli kako bo pa res...mam pa ful rada otroke in sem si jih zelela met ze v osnovni soli (ta bi bla huda...sicer mi takrat se ni blo cist jasno kako se nardijo
- govorim za nizje razrede, da ne bo pomote). Pa vedno sem govorila, da bom posvojila enga crncka
iz Afrike...to mi je ostal se, ker bi jst skor mela tazga strica... po vojni so baje v SLO pripeljali nekaj takih otrok in sta hotla moj dedek in babica posvojit enega, potem pa ne vem cist tocno zakaj nista...in ker sem to zgodbico poslusala se iz otrostva, se mi je kr nekam usedlo in sem si potem zelela (oz. si se zelim) posvojit enga tazga otrocka...Sem pa ful razmisljala tud o rejnistvu, ampak potem mal kasnej (cez ene 10 let). Bom vidla kolk zivcev mi bojo moji otroci popapali
, pol se bom pa odlocila a se spustim v to al ne.
2
- na prvem izvidu tudi nam pise nakazan ekstenzijski vzorec, na drugem pa tist kar sem napisala. Za fizioterapijo je zdravnica rekla, da naju bo napotila, ce se stanje ne bo izboljsalo. Men bi blo tud boljs, da dela vaje z njim ena strokovno usposobljena oseba in se jst pac pri tolkih ponovitvah potem to prav naucim, kot pa da jst tam neki priblizno ustvarjam, pa ne vem al mu s tem delam se slabs al ne...
Pia, ne skrbi - sej ves vec glav vec ve
. Pa ti kr pisi nadaljevanje svoje mehiske limonade, nas itak vse firbec matra kaj se dogaja
. Zdej sem razumela kot da je ta druga mama mal cudna, ampak a nisi zadnjic rekla, da sta se po telefonu fajn razumeli? Ja no, sej ves kaksne smo zenske, enkrat take drugic pa cist kontra...
No, fajn zrihti na sodiscu dons!
Doroteja, mislim, da sem te ze pred smucanjem sprasevala zarad podaljsanja porodniske, pa si napisala, da ne bos, ker si se studentka. A studentke nimate placane porodniske (vsaj minimalno, tko kot brezposlene osebe)? Ker ce mate, se ti splaca ze zarad denarja podaljsat, ce ne zarad druzga...sej bos se oddelala svoje, ne skrbi!
Tery, nisem spregledala, men se zdi tud fajn ideja
, da mamo mogoce vse slikce skupi v enmu albumu. No, ce bo teta beta za to. Aja, da ne pozabim - ce bi kera rada mela slikce naj mi sporoci svoj mail na ZS, da vam jih posljem!
Te prelomi strani so cist ponesreci in jih ne znam zbrisat, tko da ne se ozirat na to...
Tazana nas ma tud ful govorne vaje (ampak na sreco zjutraj). Dons je tok kricu in cvilu, pa prav nc mu ni pasal...Je pa na smucanju, ko je spal v prenosni posteljci, ce se je zbudu zacel praskat po pojstli (slisal se je kot da ena miska

skraba) in ful pluvat in blebetat zraven. Je rekla moja sestra, da je ful smesno, ko je cista tisina (seveda ob 3h ponoci vsi spimo

), pol pa kr naenkrat slisis en BRRRRRR... in PFLLLLL....
Katja,
a si ti kaj razmisljala (vem, da ste sele zaceli z gosto hrano),
da bi mu nardila kaksen mlecen riz? Jst se ful navdusujem nad to idejo, nardila bi mu ga pa z njegovim (adaptiranim) mlekom. Me zanima, ce bo jedu. No, zdej sem se tok napalila spet na to, da mu ga zvecer skuham in pol porocam kako je slo.
Sem hotla se neki napisat, pa se je taml zbudu...pa kasnej
Upam, da ne zamerte, ker sem si dala mal duska s smajliji