IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Je bil cist srecen, ko je mel mojga v roki in je tko z zanimanjem si ogledoval ekrancek, pa tipke (vmes sel se mal gprsjat po VFL!),

tale tvoj mali pa bolj obvlada mobitel kot jaz. "gprsjat po VFL!" - kaj je to????
Zgleda, da mu je tale gym kar zanimiv, zato bom kar nadaljevala od prej:
mi imamo datum za terapijo šele 9.3. - šele čez slab mesec

. Preveč je otročkov s problemi ...
Tery, mojega podnevi uspavam tko, da ga poujčkam, stisnem svoj obraz k njegovemu (me pol ful boli vrat, ker se sklanjam k njemu, ampak je luštno) in mu zapojem. Tudi če kje leži al pa čiča v lupinci in postane zaspan, ni variante, da bi zaspal sam od sebe, ampak začenja sitnariti, jaz ga vzamem v naročje, ga poujčkem in že spi. Pol ga pa odložim v prenosno posteljico, kjer spi. To posteljico bomo itak rabili na morju in smo jo kupili enkrat pred novim letom, ko je bila v BC v akciji.
Je pa tud tko, kot pravi Doroteja - ne sme bit več v lupinci, oz. je lahko minimalno časa, tko da kaj pojem. Lupinco imam namreč na mizi in on tam počaka, da pozajtrkujem in kasneje, da z možem pokosiva.
Pa še en odgovor od prej sem ti dolžna - handling in mazanje rite. Ritko namažem tko, da mu dvignem nogici, drugače ne gre. Sam pazi, nikoli za gležnje, ampak za kolenček - morda si ta prijem že videla : z levo roko ga primeš nad levo koleno, njegova desna nogica pa počiva na tvoji podlahti. Ritko mu dvignem res minimalno, v bistvu le tolk, da privzdignem medenico.
Ninočka, jaz taščo in tasta kličem po imenih.
Kako boste jutri pol praznovali? mejte se, zdaj greva pa z Anžetom telovadit ... pa tega še ne mara

. Bogi, ampak kaj čmo.