kukuc
mal bom na hitro poročala, sva zdajle z mojim pogledala mal Monty Pythone (fulll so dobri
, a so še kteri všeč?), pa bom za lahko noč še mal napisala.
Mi smo tud bili danes pri P, "mali" ima 8kg in 70cm
. Pozitivno smo opravili vse teste - spremljali cof, videl in zagrabil rozino, zagrabili obe kocki, preprijemali in se odzivali zvoku. Sam čebljamo pa še ne. Je sestra rekla, da tud ni več daleč do samostojnega sedenja
. Dobil je tud pikico in zdaj budno spremljam, če bo kakšna reakcija. Menda se reakcije v smislu povišane telesne temperature zelo rade pojavijo po tretjem vbodljaju. Sva ga za spat tudi manj oblekla in bomo videli, kako bo.
Je pa sestra rekla, da zelenjave in sadja ne smem zmixat, ampak ga moram pretlačit al pa naribat. OK, itak ribam s steklenim ribežlom, priznam pa, da sem mixala s paličnim mešalnikom. No, to odpade, ker kovinski deli uničijo vitamine ... zakaj že? ... grem moža vprašat ... aha, kovina deluje kot katalizator in kot taka pospešuje procese razpada vitaminov
. Pa tko lepo mi je danes bučke snedu. Me prav zanima, kako mu bodo všeč le pretlačene. Sestra je rekla, da se mora dojenček čim prej naučiti gristi, da to pomaga pravilnemu razvoju čeljusti in zob ter zmanjšuje možnost, da bo kot večji moral nostit zobni aparat. Zakomplicirano ... naj bi mu pa ravno zato tud čim večkrat dajala krhlje pa kar cel korenček. Madonca punce, kaj če se mu malo take hrane odlomi in zaleti oz. zaide v sapnik, da ne more dihat? Katastrofa, saj sploh ne bi znala pomagat. Sicer smo dobili brošurico, kako ravnati v takih primerih, ampak, ko se pa to res zgodi ... brrrrr...
Nam je pa P naročila še, da moramo kožico na lulčku vlečt gor. Je sama to nardila, pa je kar kri pritekla
. Sem rekla mojmu, da bo to on počel, jaz nimam želodca za sinovo kri.
to je nekak to od nas. Vaše pitalice:
Daša, vse najboljše in najlepše
Teta beta, pri nas je razlika med flaško in lončkom. Flaška je od iste firme kot duda (Nuk) enake oblike in iz kavčuka, tako, da je Anže takoj poštekal, kako se stvari streže. Lonček ma pa čisto drugačen cucelj in mu ne potegne.
Tvoje vprašanje o korenju: če boš naredila, kot predlagaš v tč 1., boš dobila le sokec, pod tč 2 in 3 pa kašico. Jaz sem mu sokec že dala, samo to ni hrana. Ko mu bom dajala korenčkovo kašco, bom pa naredila kot predlagaš v tč 3. Al pa v tč 2, ne vem še
Doroteja, čestitke, lepo praznujte (daleč od tašče
)
Pety, nismo še nič od tega kupili, bomo pa trip-trap stolček in Romer avtosedež. Mamo v BC bon za 30 jurjev
.
Ninočka
za vic. Desci ... itak. Pa tud moj ni iz Jarš, ampak iz Savskega naselja. Se vid, da smo se preselili na vas - to, da nekdo stanuje 15 minut vožnje do CP, je zame že blizu
Ameli, upam, da ti je šlo na izpitu
. Ja punce, tole pravo boste pa menda že nardile
IZVIRNO SPOROČILO: ameli
2ursae ti pa kar tujcem daješ svoje podatke
pa mož to ve?!

maš prav. Se spomnim, v srednji šoli je bilo to, da je punca dala tipu svojo telefonsko številko že skoraj pomenilo, da hodta

. Eh, kakšni cajti so bili to ... kakšni heckoti smo bili.
ekola, dost bo, moram it ajat, mali se bo kamlu hotel podojit