IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Svašta
Joj, Ursa, ta tvoj svasta me je zdej ful nasmeju

Cist vsakic, ko ga slisim, se spomnem na en vic:
Dve kravi sedita na drevesu in strikata. Pa mimo prileti riba. Ena krava pogleda drugo, zavije z ocmi in rece: SVASTA! Sej ni ful smesen, ampak men pa je....
Ja, no, mi smo meli danes zobarico in je blo cist BZ. Notr sva bla celih 5 minut. Jst sem se mogla usest z Evanom v narocju na un stol in pol mu je pogledala ustno votlino (glede na to da se nimamo zob). Evan je ful jokal, ona je pa rekla, da je to zato, ker je ne pozna

. A zato, ker mu je eno kovinsko stvar v usta tlacla in usta na silo odpirala, zato pa ne joka???
Pol je mela kratko predavanje o negi zob: ciscenje z mokro plenicko zjutraj in zvecer, ko so 4 in bolj zunaj pa s krtacko. Paste ne dajamo do 2 leta in jo takrat zacnemo dodajati postopno (pri 3 letih naj dobi za zrno graha paste). Ko zacne jesti sladke stvari, pa je umivanje se po teh stvareh. Vprasala me je kaj pije za zejo in ko sem ji rekla sok z vodo, jo je skor kap. Kot da popije 1 liter ful sladkanega (pa se jst mu zraven extra cuker not usujem) soka. Ne pa za en prst sokca, ostalo pa voda. Pol se kaj pije ponoci, sem rekla, da nic, ker ponoci spi

. In je rekla, da mu moram dajat ponoci, ce se bo zacel zbujat zarad zeje (upam, da ne) samo vodo. Pol pa se standardna vprasanja - kaksen je bil porod, ce je zdrav, kdo je P, kolk casa sej e dojil, a ma dudo, flasko in a cuza prst. Kontrola cez 6 mesecev. To je blo vse. V glavnem BZ.
Poopldne sem sla pa s sestro v mehisko jest in sem se spomnla na Urso in cili con carne (sem ga vidla na meniju)

.
Pia, jst mislim, da se ti zbuja zarad tega, ker je predolga razlika med zadnjim in prvim obrokom. Evan grte spat ob 7ih, s tem da ob 6ih poje zadnji gosti obrok (puding, skutico, mlecno kaso...), ob 6:30 je kopanje in priprave na spanje, ob 7ih pa dobi se flasko (cca. 200 ml mleka). Probi ji par dni (sej ves, da se lahko se ene parkart iz navade se zmer zbudi) dodajat se en obrok pa bos vidla.
2ursae: dobri recepti. Si jih moram zacet kopirat in printat (upam, da ne bo kera zamerla in me sla tozit zarad avtorskih pravic?

)
Doroteja, kako je slo z mamino operacijo? Sporoc, jst se zmer fige drzim!
Teta beta, jst mu se ne dajem paradiznikove omake, ker sem enkrat probala in je vse ven spluvu. Zaenkrat je paradiznik na seznamu zivil, ki jih ne mara....
Nocko, dons so pa forenziki - jeej, nou let, nou let!!! (mislim, da je ze skrajni cas, da si to foro izbijem iz glave

)