Babe, jaz sem čist crknjena. Sva šli s prijateljico, ki ima 7mesečno srčico, mal v šoping v Emporium (ful predrago zame) in v Zaro (še kar veliko izbire, tud številke majo še, sem si vzela eno čedno bluzo za 2 jurja
), pol na kafe, pol sem šla po možeka v službo in smo šli še v Špara. Zdaj me čaka še za tamalim spucat čokolino, ki je po celi kuhni - ja, s svojimi čokolinastimi ročicami je ploskal tud med večerjo in je fajn vse letelo naokoli. Eh, delam, damdamdamdamdamdam, delam .... delam, delam, delam, delam kot zamorc
. In jaz bi še enga froca
IZVIRNO SPOROČILO: tery
najnovejše raziskave potrujejo, da je možnost za celiakijo večja, če uvajamo gluten po 6.mesecu.
pa a miš, da je to res? Ker če se zagovarja izključno dojenje do dopolnjenih 6. mesecev, pol to pomeni, da bi v prve pol leta morale dojit pa makarone dajat

. Res, čist na glavo postavljen sistem. Me prav zanima, kaj bo veljalo za dobro takrat, ko bom imela drugega froca - po mojem bo veliko drugače, kar velja sedaj

.
Kar se pa zobekov tiče je bilo pa pri nas tako, da ko je plano pokukal eden, so mu ostali trije bratci kar hitro sledili.
Nika, mogoče maš pa ti tako posteljico, ki ima že itak nižje dno - ko se Anže postavi na kolena, že kar pošteno ven kuka, pa imam dno že spuščeno na sredni nivo.
Pia, spodnja dva zubiča sta kar lepo poravnana, med zgornjima pa izgleda, kot da bo presledek ... upam, da ne bo tako tudi pri stalnih. Jaz računam, da bo mali imel moje lepe zobeke

- ah, me je danes neka skromna čebela pičla
danes je Anže osvojil ploskanje. Se je ful navdušil, še zvečer mi je med dojenjem v polsnu ploskal. Pa na nogice se zdaj pa res začenja postavljat. Sicer ne vem, če se to že šteje, ker se menda takrat, ko se enkrat začnejo postavljat, pol skos hočejo postavljet, moj se pa en dan parkrat postavi, pol pa nekaj dni nič
. Sej mam še nekaj za vprašat, pa se ne spomnim, pa še pucat moram it. Držte se, upam da naslednji teden (zaradi mene ni mus, da petek) kaj dobimo.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 28.7.2006 20:15:14 >