ja, če nika ne more v sredo, pol pa dajmo jutri, ne. Pa lepo vreme bo ... a bi probale brunarco, al mislite, da bo preveč razmočeno? Predlagam, da Ninočka zvečer poroča, če je popoldne kaj padalo. Meni osebno je brunarca bolj pri srcu, mali lažje zaspi.
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35
To, da nikamor ne moreš z otrokom, je izmišljotina tistih, ki vedno in povsod vidijo samo komplikacije. Mi smo šli na potovanje v Provanso, ko je imela Nika še nepolnih 8 mesecev. Prevozili smo več kot 5.000 km v 8 dneh, pa je vse šlo brez vsakršnih problemov.
žal se ne morem strinjat. Npr. moj se ful na mara vozit z avtom, ker mu ni všeč, da je privezan in nemobilen, pa se dolgočasi. Tako, da bi bile dolge vožnje zanj eno samo nepotrebno trpinčenje. In to ni zato, ker kompliciram, ampak je to pač dejstvo. Otroc so različni. Moj je očitno bolj tip za na avion

- swiftly and with stile (tiste, ki ste kaj spremljale nadaljevanko "Allo, Allo" vam je ta izraz poznan

)
teta beta,

za super počitnice. Ampak, ste imeli pa z avtom res smolo

. Prav z veseljem bom prislluhnila kakšni posebni prigodi

. Čeveljčkov še nismo kupili, nimam še v planu. Kar se pa tiče
vihanja stopalc na noter, me je pa terapevtka prav posebno opozorila, de če vidim, da to počne, ga moram popravit.
Še vedno uporabljamo adaptirano mleko, včasih pa dam tud že obično, samo ne alpskega, ampak Planiko.
Ninočka, 1. rojstni dan bomo praznovali pri nas, najbrž v dveh rundah - za družine in za prijatelje. Če nam bo vreme naklonjeno, bomo pekli zunaj, če ne bomo pa notri.
Mali je v dolgih rokavih in hlačah, ponoč pa v pižamci s stopalci. Je že tko. Ne mara bit pokrit, čim mu navlečem dekico, zastoka in se zbrca.
Danes greva k pediatru, ker se bojim, da je kaj mojga bronhitisa fasal (menda sem okužena z neko bakterijo, pa se bojim, da ni preko dojenja kaj dobil) - kašlja sicer ne,mal je hripav, pa hočem bit mirna. Itak v tem vremenu nimava kaj pametnejšega za počet

. Hecam se. Držte pestke, da je vse ok.