cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: amniocenteza

clock-img

23.11.2005, 09:55

clock-img

niki#

pencil-img

73

Pozdravljena Ana Pia! Zakaj si se odločila za amnio? Ali je bilo na NS kaj sumljivega, da so te predlagali?

clock-img

23.11.2005, 10:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ana Pia in kako si se potem odločila ko si izvedela za trisomijo 21 kromosoma? A si že rodila?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

24.11.2005, 12:38

clock-img

niki#

pencil-img

73

Ana Pia, prebrala sem, da si potem končala z nosečnostjo...

clock-img

24.11.2005, 13:59

clock-img

Ana Pia

pencil-img

13

Na NS je bilo še vse OK. V 24. tednu pa je ginekologinja opazila anomalijo v možganih - preveliki ventrikli, nato so še ugotovili, da ni v redu nekaj z želodčkom, ker se ne polni in imela sem preveč plodovnice. No potem sem šla na amnicitnezo in FISH metoda je pokazala trisomijo 21. Potem sva se pa morala odločiti, in sem šla rodit v 26. tednu.
Bila je umetna oploditev.
Zdaj bo že skoraj dva meseca od poroda, sem se že pobrala, živiva naprej in upava na boljše čase.

clock-img

25.11.2005, 08:14

clock-img

puncica

pencil-img

9847

joj Ana Pia to je pa grozno, žal mi je da je do tega prišlo. Pa bi otrok preživel če bi ga donosila, verjetno bi imel ful težav. Upam da se čim prej pobereta in da dobista kmalu zdravo pikico. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.11.2005, 08:22

clock-img

niki#

pencil-img

73

ana pia, žal mi je da se ti je to zgodilo...to resnično ne more imeti svojega namena... Tudi jaz sem prvega otročka imela s pomočjo ivf. Sedaj pa nama je uspelo po naravni poti. In ker sem starejša je tudi mene tega zelo strah... zato grem rajši sedaj v 16 tednu narediti amniocintezo...Upam, da bo vse ok.
Ana pia tebi pa želim, da boš čimprej ponovno zanosila in rodila zdravega zdravega otročka.

clock-img

25.11.2005, 08:48

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Tudi meni je žal, da si morala čez to. Občudujem te, ker si se uspela pobrati in ti želim enega (ali pa več) zdravega user posted image .

clock-img

25.11.2005, 08:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

AnaPia, jokam s tabo.user posted image user posted image

A je skrivnost od kje si? V moji bližini se je približno istočasno zgodilo eni krasni punci zelo podobno....Lahko mi pišeš tudi zs....

clock-img

26.11.2005, 08:40

clock-img

Ana Pia

pencil-img

13

Hvala vsem za vzpodbudne besede.

clock-img

28.11.2005, 12:38

clock-img

Anonimen

Ojej, pa saj to je grozno. Moje iskreno sožalje, Ana Pia. Upam, da boš prebrodila to žalost in da čimprej tudi za vaju posije sonček.
Pa oprosti moji radovednosti, kako pa to, da si rodila v 26. tednu, ali mu več ni bil srček ali so to tretirali kot splav ali kaj? Ali so rekli, da ne bi živel, če bi se rodil normalno? Malo sem zmedena ob tem.user posted image

clock-img

28.11.2005, 13:51

clock-img

niki#

pencil-img

73

blacky prekinila je nosecnost!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem