Urša, a digitalc ti je pa zatajil, da bi to dogodivščino ovekovečila?

upam da vam je ratalo hitro nazaj pospravit
Tudi Aleks zadnje čase ni glih priden, ga dam zvečer spat in če se zbudi vmes noče nazaj zaspati, začne se kar dreti in kričati na ves glas kot da bi ga iz kože dajali. Pa sem ga poskušala nazaj uspavati dati flašo, vse je ok dokler sem z njim, ko hočem ven iz sobe spet nenormalno dretje, ki se niti po 20 minutah ne ustavi, tako da prvo noč ga je tašča vzela k sebi dol "ne morte ga pustiti tok cajta jokat"
Danes se pa spet zbudi ob 1.00 in spet ista pesem, tako da ga je moj vzel in sta spala v dnevni sobi. Jaz upam da se bo to nehalo, ker to ne pelje nikamor, že pol leta in več spi v svoji sobi, pa če se je zbudil je vedno sam zaspal nazaj, zdej pa to
Ela je pa za razliko zadnje časa glede spanja zelo pridna, že trkam na les

pa tudi glede dojenja, spet je začela lepo jesti in se rediti. Pa še nisem povedala prejšnji ponedeljek sva imeli posvetovalnico in je spet ful zrastla 5 cm v enem mesecu, tako da je zdaj velika 58cm (ob porodu 47cm) torej 11cm v dveh mesecih kar je za moje pojme veliko, glede na to da je Aleks prva dva meseca zrastel samo 6cm. Pa zredila se je spet slabo kilo, seveda se samo polno dojiva

, kar sem ful vesela.
naša velika punca
pa še z mamico
tukaj naš navihanček, ki obožuje očala