writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

31.05.2007, 11:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čakamouser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2007, 12:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Se pridružujem

user posted image

clock-img

31.05.2007, 12:38

clock-img

sharpy

pencil-img

570

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Čakamouser posted image user posted image user posted image

kaj čakate user posted image    A moje slike? user posted image user posted image user posted image

Ne rata, mi je žal! user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

31.05.2007, 13:40

clock-img

Anonimen

A mi lahko pomaga katera prosim?  user posted image

Kje naj kupim kakšen baldahin. Vse povsod je posteljina zraven, jaz bi pa samo baldahin.

clock-img

31.05.2007, 13:40

clock-img

nincy

pencil-img

390

Jutro user posted image

Sva odspali popoldansko spanje...2 uri. Jaz sem pa zdaj še bolj zmatrana, kot prej. user posted image  user posted image  user posted image
Grem pa zato zdaj še na ležalnik in se mal sončku nastavljat user posted image

clock-img

31.05.2007, 14:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kje naj kupim kakšen baldahin. Vse povsod je posteljina zraven, jaz bi pa samo baldahin.

Paštetka moja mami ga je za Petardita kupila v user posted image .

clock-img

31.05.2007, 14:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ne rata, mi je žal!

Zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2007, 14:24

clock-img

Anonimen

petarditka, če sem pa bila tam user posted image

clock-img

31.05.2007, 14:47

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Ne rata, mi je žal!

Zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image

Nevem user posted image user posted image user posted image  ..... izberem slike in pol, ko potrdim, da naj jih pošlje,....mi vrže kr neki,....kao da je nekaj narobe s povezavo...mah brezveze user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

31.05.2007, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čeeeeeeeeeruser posted image

Paštetka a mi lahko prosim pogledaš v tisto tvojo knjigo za kaj vse je dobra blitva?user posted image  Mislim kere vitamine ima pa za kaj koristijouser posted image

clock-img

31.05.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

Čeeeeeeeeeruser posted image

Paštetka a mi lahko prosim pogledaš v tisto tvojo knjigo za kaj vse je dobra blitva?user posted image  Mislim kere vitamine ima pa za kaj koristijouser posted image

Vaša želja je moj ukaz user posted image .

A lubenice si se že najedla user posted image ?

clock-img

31.05.2007, 21:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Se danes kateri klepeta? user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

Uh, koliko tega piše user posted image . Naj ti bo:

Vsebuje veliko balastnih snovi, ki so najboljše prijateljice naše črevesne sluznice in flore. TE celulozne vlaknine vežejo nase vodo in s tem tudi maščobe in strupene snovi, pospešujejo prehod hrane skozi črevo ter na ta način prepičujejo zaprtost. ZAradi velike količine Ca, Fe, Mg, in Vit C je blitva zelo visokovredna hrana.

Zdravljenje z blitvo:
- poživlja možgane in živčevje daje energijo
- pomaga pri živčnosti,  user posted image , pomanjkanju koncentracije in preutrujenosti
- odpravljaa prebavne motnje in razstruplja črevo
- znižuje količino maščob v krvi
- krepi imunski sistem, srce in mišičevje
- varuje telesne sluznice
- krepi kosti in zobe
- pospešuje nastajanje krvi in celično dihanje
- pospešuje nastajanje hormonov in daje mentalno svežino user posted image

Blitvo je priporočljivo ponuditi z limoninim sokom, bogatim z vit. C ali s svežo papiko. NA ta način lahko preprečimo nastajanje nitrozaminov, ki spodbujajo nastajanje raka.

Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono

Ker blitvo s krompirjem zraven ribe postrežejo user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:15

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Se danes kateri klepeta?

bubi, kako si pa ti kej? kako prenašaš drugo nosečnost, si kaj več utrujena kot v prvo

clock-img

31.05.2007, 21:16

clock-img

amy26

pencil-img

3072

blitva je pa nekam zelo zdravauser posted image  

clock-img

31.05.2007, 21:25

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Gre, Amy, hvala. Težko primerjam.... zdaj si ne morem privoščit, da bi prišla ob treh iz službe in cel popoldan noge v luft držala. user posted image  
Pa služba je trenutno (in še vsaj 1 mesec) veeeeeeeliko bolj stresna kot prvič. 6 zaporednih sobot user posted image  To bomo bogati user posted image user posted image user posted image

No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni user posted image

Kako pa še bo.... bomo videli user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:28

clock-img

amy26

pencil-img

3072

No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni

pri meni je bilo isto, s tem da sem jaz bila v sedmem mesecu ko sem se poročila

Mal je res nerodno ker ne moreš toliko počivat, dej pa vsaj takrat ko gre bubi spat.

clock-img

31.05.2007, 21:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Mal je res nerodno ker ne moreš toliko počivat, dej pa vsaj takrat ko gre bubi spat.

Ja, pri nas je tako, da bubi pridno zaspi, ko gre mamica spat user posted image  Redko se zgodi, da ne zagodrnjoham pred njim. Samo potem še vstanem, da bi kaj naredila.... mature popravila recimo, pa danes to odpade. Se bom kar pred TV zvalila user posted image

Čez vikend pa pojma nimam, zakaj se ne spravim spat, ko gre bubi opoldne user posted image  aja, mogoče zato, ker po sobotah delam, v nedeljo pa si ne smem ritma kvarit user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aha, zdaj štekam, zakajv gostilni k blitvi dobiš zraven limono

Ker blitvo s krompirjem zraven ribe postrežejo user posted image

Nekaj takega jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka ful si se potrudila! HVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je podgurka dala pol vrečke blitve, pa mislim, da jo bova imela jutri s Petarditom kar že za zajtrk, ko je tako zdravauser posted image user posted image user posted image  Saj, če ob petih vstanem, mam ob šestih že skuhan krompir in blitvo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješuser posted image user posted image user posted image user posted image  No, od zdaj lahko vsak dan napišeš za eno sezonsko stvar sem gor za kaj je dobra...jutri začni z jagodami, pol so marelice....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Saj drugače mi ni sile.... veliko sva zunaj, danes smo bili cel popoldan pod Pohorjem, smo račke hranili. Ful je lepo v tem našem koncu, res uživam. Pa bubi je zunaj običajno priden.

Nekako se mi zdi, da ta moja izčrpanost izhaja bolj iz psihičnega stresa kot iz fizične preobremenjenosti user posted image  Pa saj bo junij hitro minil, potem pa si privoščim 6 tednov..... v jeseni pa magari bolniško, če ne bom zmogla it nazaj za en mesec.

clock-img

31.05.2007, 21:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješ

No, poskrbi, da se še Petardito nauči brat, bo potem tudi on z veseljem jedel user posted image

clock-img

31.05.2007, 21:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

No, ko sem bila 1. toliko noseča, sva se poročila, zdaj vsaj tega ni

pri meni je bilo isto, s tem da sem jaz bila v sedmem mesecu ko sem se poročila

Pri meni tudiuser posted image . Jaz sem bila v četrtem.

clock-img

31.05.2007, 21:39

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

petarda, daj malo podgurko na RR povabi user posted image  Že ful težko slikice čakamo....

clock-img

31.05.2007, 21:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ful se mi zdi dobra ta tvoja knjiga...ko vidiš za kaj vse je zdrava kera stvar, jo potem še raje ješ

No, poskrbi, da se še Petardito nauči brat, bo potem tudi on z veseljem jedel user posted image

Ja, to pa ja...Midva morava OBVEZNO, ko jeva zraven knjigice gledat. Danes zjutraj mu nisem dala na njegovo mizico nič, ko sva zajtrkovala in je takoj rekel....MAMI KNJIGICO GLEDALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem