writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

27.06.2007, 09:32

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko pa se zmeniva za kak drugi danuser posted image

A se nisva že?user posted image

tisto sva sezmenile za druge stvari, zdaj mislim za pucanje tvoje kopalnice. pa ja ne misliš, da ti bom pustila v tem stanju pucat?

ti Nušo pošljem, da ti bano zriba, pa Adama za wcuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 09:33

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kaj zdaj, kaj piše? Kdaj začneš novo službo? user posted image

kako naj vem, ko še nisem začela brati, ko tu čvekam.....

sicer pa koliko sem včeraj preletela ni o mojem delu, ampak o njegovih izkušnjah v tem delu, ali nekaj takegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 09:34

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, zdaj me je pa soseda na kavo poklicalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 09:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, ti nas malo na elastiko? user posted image user posted image user posted image  Ajde, preberi in poročaj! user posted image

clock-img

27.06.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

bubi, jaz mislim, da nas fejst.user posted image user posted image Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...user posted image

clock-img

27.06.2007, 12:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nimam časa komentirat...bom zvečeruser posted image user posted image user posted image

Ada...novega šefa imaš????user posted image  Novo službo????user posted image

clock-img

27.06.2007, 12:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aja.....pa VSE ste dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...če boste prišle vse naenkrat bomo pa rezervirali kak ugoden apartma v Karlobagu....ima soseda nasproti ene apartmaje, pa bi se dalo za kak popust na količino zmenit user posted image user posted image user posted image ..en vikend v septembru bi bilo res super

clock-img

27.06.2007, 12:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

en vikend v septembru bi bilo res super

ups....spet bom označena za egoistko user posted image user posted image user posted image user posted image ...lahko tudi julija pogledam, če bo še kje kaj frajuser posted image

clock-img

27.06.2007, 12:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...

pa taka delavka user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 12:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

kam ste zdaj pobegnile? user posted image

clock-img

27.06.2007, 12:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

..en vikend v septembru bi bilo res super

Kje pa si ti zdaj september našla user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bi ti rada mene v porodnišnico vozila? user posted image

clock-img

27.06.2007, 12:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Čuj, samo res..... kam naj grem rodit, če me v Šibeniku zgrabi? Pa računaj, da morajo imet vsaj inkubator. user posted image

clock-img

27.06.2007, 13:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

kam ste zdaj pobegnile? user posted image

Kam pa ti?

clock-img

27.06.2007, 13:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bubi, jaz mislim, da nas fejst.user posted image user posted image Nov, šef...ona pa na kavo in še od včeraj pošte ni prebrala...jao, jao...user posted image

pa saj sem že povedala, da ni o tem, če sem dobila službo.........

ampak zdaj sem pa do konca prebrala in sem kot zadeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in definitivno ne morem več delati tu kjer delamuser posted image user posted image user posted image , tako da.........
uh, pa poštar je prej prišel in ni nič prineseluser posted image user posted image user posted image user posted image

prejšnjič je pomagalo, ko sem si v podpis dala: če ne danes pa jutri.....ali pa v sredo!

mogoče bi zdaj morala: če ne danes pa jutri.....ali pa v četrtek!

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 13:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Čuj, samo res..... kam naj grem rodit, če me v Šibeniku zgrabi? Pa računaj, da morajo imet vsaj inkubator.

v šibeniško porodnišnico user posted image user posted image user posted image  naša prijateljica iz Rasline je bila tam nekoč babica.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 13:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz bi se pa res morala začet v službo spravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 13:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pa še 1x:

nimam (še) nove službe in nimam (še) novega šefa. imam samo izbranega šefa, če bom službo dobila.

še kaj nejasnega?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 13:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, zdaj pa grem.......................

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.06.2007, 13:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa še 1x:

nimam (še) nove službe in nimam (še) novega šefa. imam samo izbranega šefa, če bom službo dobila.

še kaj nejasnega?

Ja..... kak gre to skupaj? user posted image user posted image user posted image

mogoče bi zdaj morala: če ne danes pa jutri.....ali pa v četrtek!

Ada, Ada, ti je ponedeljkov praznik škodil? user posted image  Meni tudi user posted image

clock-img

27.06.2007, 13:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, lep dan v službi..... saj včasih zna bit lepo, priznaj. Križ je že kaj boljše?

clock-img

27.06.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

Ada, kaj ti si kaj vprašala za moj cuker? user posted image

JE moj zdaj belega odprl in pravi, da je kot nagrobni kamen user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.6.2007 14:03:50 >

clock-img

27.06.2007, 13:56

clock-img

Anonimen

naj me nekdo za pol ure kliče na telefon, ker moram nujno nekam klicati, drugače pozabim, glede na to kakšen spomin imam zadnje čase user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 14:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

še 10 minut maš cajtuser posted image user posted image user posted image ..jaz bi te poklicala, sam ne vem, če bom mela ravno stranko....user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

tnx, grem mojmu rečt, da gre G-ja klicatuser posted image

clock-img

27.06.2007, 14:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

obseg naju dveh v 34. tednu je METER :) :)

Jaz se sploh ne upam zmerit user posted image

Čuj, kaj ti nimaš budilke na telefonu, da bi si naštimala? No, upam, da si zdaj že poklicala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem