writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

30.07.2007, 11:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

O paštetka, sam glej da six packi ne bodo danes ostajali, ko smo si vse že zalogo naredile user posted image .

Petarda gremo ena, dve, ena, dve user posted image  s krpo v roki user posted image user posted image user posted image  ...je boljš kt pilates user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:00

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Nimam pojma kaj danes kuhati, puranji zrezki se že odtajajo, ampak kaj zravenuser posted image

clock-img

30.07.2007, 11:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Smetanovo omako in prie krompir.

clock-img

30.07.2007, 11:01

clock-img

amy26

pencil-img

3072

NinaŠ, kaj si ti tudi na dopustu da že dopoldne veselo pucaš

clock-img

30.07.2007, 11:02

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Smetanovo omako in prie krompir.

ne smem mlečnih izdelkovuser posted image

clock-img

30.07.2007, 11:05

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Je uspelo user posted image  V petek zvečer gremo za čez vikend v Snovik user posted image  ...brez descov user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ne smem mlečnih izdelkov

riž in grahovo omako

nap, sem v službi in nimamo pretirano veliko dela user posted image  

clock-img

30.07.2007, 11:08

clock-img

catja2

pencil-img

377

jaz bom znorela, kak mi computer šteka...

PA včeraj sem ugotovila, da mi je printer crknil in se sploh noče prižgati...

pa antene za internet ne moremo naštimati...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka ne se bati in ob enih pogumno spet nazaj, saj veš da nas je tu en kup, ki bomo samo čakale kdaj se boš javila, če pa se ne boš javila pa bomo še bolj na tebe mislile user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ne morem verjeti, da sem bila pridna

je to tako redek pojav pri vas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

nap, sem v službi in nimamo pretirano veliko dela user posted image  

jaz sem pa tudi mislila, da si doma, ko si rekla, da boš igrače sortirala user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Nimam pojma kaj danes kuhati, puranji zrezki se že odtajajo, ampak kaj zravenuser posted image

dušeno zelenjavouser posted image ...gobova omaka tudi verjetno odpade?user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:11

clock-img

amy26

pencil-img

3072

je to tako redek pojav pri vas?

ni tako redkouser posted image user posted image user posted image , bolj redko se zgodi da skupaj dve uri likam, ker me vedno zmoti Ela tokrat je pa spala pa ko se je zbudila sem dala dudo in je spala naprej.

clock-img

30.07.2007, 11:12

clock-img

amy26

pencil-img

3072

dušeno zelenjavo

dušena zelenjava bo tudi v redu, pa mal krompirčka zravenuser posted image

clock-img

30.07.2007, 11:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

torej načrt je tak...kopalnica, kuhinja, spalnica, dnevna, hodnik, okna,...tla in na koncu še umivalnik

Ne, na koncu pa še v MB malo z metlo in coto priletiš user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

O paštetka, sam glej da six packi ne bodo danes ostajali, ko smo si vse že zalogo naredile

jaz mislim, da ne bo danesuser posted image ....gremo stavnico nardituser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz mislim, da bo 2.8user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A ima kera tuševe nalepke? Sem mislila v sredo mal otroke v čateške peljat, pa je popust s tuševimi zvezdicami....vsaj 10 bi jih rabilauser posted image ....v tuš pa bolj redko zavijem, ker mi ni sproti.

clock-img

30.07.2007, 11:16

clock-img

amy26

pencil-img

3072

mal otroke v čateške peljat,

čigave otroke

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

torej načrt je tak...kopalnica, kuhinja, spalnica, dnevna, hodnik, okna,...tla in na koncu še umivalnik

Ne, na koncu pa še v MB malo z metlo in coto priletiš user posted image

to me je spomnilo na tisti vic....kaj je to pogum user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi pri nas se je razbesnelo, tak da okna odpadejo user posted image user posted image user posted image ...mam prec manjuser posted image

clock-img

clock-img

Nej

pencil-img

268

Dan čvekeuser posted image

clock-img

30.07.2007, 11:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

čigave otroke

Lukita, pa mojega bratca, pa lubijevega bratca user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Nej

Dan user posted image ...blagor teb k si v službi pa lahk čvekašuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa tle dopust za čvek porabljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

čigave otroke

A bi šla ti tudi? user posted image ....samo verjetno se nebi upala sama z malima dvema? user posted image

clock-img

clock-img

Nej

pencil-img

268

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Nej

Dan user posted image ...blagor teb k si v službi pa lahk čvekašuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa tle dopust za čvek porabljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - samo res
Jaz doma nimam časauser posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz imam enih par modrih. Samo ne vem, če so to trenutno veljavne. Aja, veš, kaj mi s temi nalepkami delamo? Bubi si jih na rokico lepi, pol pa paniko dela, ker noče dol user posted image

Ful too much klepetate danes...... komaj sem vas prebrala. Jaz sem zjutraj bubija k babici na počitnice peljala, potem pa šla v trgovino in si celo torbo v avto zaklenila user posted image  Pol pa sfehtat telefon, klicat mamo, domov po rezervne ključe, nazaj po avto.... user posted image

V glavnem, vreme je pravo, da grem kar spat. Al pa si kavo skuhat, bom še razmislila. Bi pa bilo fajn, če bi se tudi jaz kopalnice lotila. Če vem povem, da sem si v začetku user posted image  zaradi čistil in slabosti že iskala pomoč, tak na 14 dni za pošteno kopalnico pa to spucat..... pa za 5€/uro ne najdeš nikogar user posted image

clock-img

30.07.2007, 11:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

PETARDA!!!!!!!!!!!

Jaz lepo pucam in se držim dogovorjene pavze, ti pa takole.....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem