writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

31.07.2007, 15:47

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, Tina je.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

31.07.2007, 20:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

clock-img

31.07.2007, 21:02

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image

clock-img

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image kaj še vse pospravljate?

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nikjer nobene?user posted image

A ste vse v fotoknjigah?user posted image user posted image user posted image ...Joj kaj se jaz matramuser posted image ...čeprav je res zanimivo kako ti sam razporedi fotke...pa kolk dobro naslovnico izbere user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2007, 21:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz se bašem z dinjo in psihično pripravljam, da malo po kuhinji pospravim user posted image

clock-img

31.07.2007, 21:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem pa sklenila, da naredim fotoknjigo iz fotk naslednjega vikenda - če bom seveda utegnil dovolj poslikat user posted image

clock-img

31.07.2007, 21:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Dober večer!

Paštetka - če jutri nimaš v planu kaj večjega (mislim kak porod ali kaj podobnega), bi se jaz jutri dopoldne oglasila pri tebiuser posted image .

zdaj pa da vam povem: sem se spravila k "delanju" tiste fotoknjige.......in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ureuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.07.2007, 21:13

clock-img

amy26

pencil-img

3072

in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ure

tudi jaz se matram že cel dan da nekaj skupi spravim, pa se sploh ne morem odločiti katere slike dati delat, ali vse odkar je Ela prišla na svet al samo slike iz morja, al skupneuser posted image  tko da imam tok enih albumčkov vendar noben se mi ne zdi še tisti tapravi.

clock-img

31.07.2007, 21:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

.......in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ureuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja v 3 minutah si gotov, ko imaš zbrane vse fotke, ki jih želiš inmeti not in ko že dobro poznaš program in vse njegove fore

clock-img

31.07.2007, 21:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz bom za probo dala delat fotoknjigo letošnjega dopusta...user posted image ...ampak tisto malo fotoknjižico...za začetekuser posted image ....slike sem že zbrala zdaj pa jih urejam in dodajam ozadjauser posted image

clock-img

31.07.2007, 23:23

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ste me okužile in sem danes uspešno pospravila celo stanovanje. user posted image
Sem pa ravno nazaj iz kina-je bil stric varuška. user posted image

clock-img

31.07.2007, 23:24

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Aja, pa dohodnina je kooončno prišla!user posted image  Komaj že čakam dopust! user posted image

clock-img

01.08.2007, 00:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...taka okužba zmeraj prav pride user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Kaj sta pa šla gledat v kino? Jaz bi tudi v kratkem šla mal predahnit.user posted image ....

Evo do zdaj sem delala fotoknjigo, zdaj si pa sploh ne upam it pogledat, če jo je res shranilouser posted image

clock-img

01.08.2007, 07:27

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Evo do zdaj sem delala fotoknjigo, zdaj si pa sploh ne upam it pogledat, če jo je res shranilo

meni je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa.... dobro jutro!

Paštetka???????????????????????????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.08.2007, 07:27

clock-img

amy26

pencil-img

3072

dobro jutrouser posted image

clock-img

01.08.2007, 07:28

clock-img

amy26

pencil-img

3072

sem se odločila da bom tudi jaz naredila prvo albumček od letošnjega dopusta, sam mormo še kam itiuser posted image

clock-img

01.08.2007, 08:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

Jaz sem tisto knjigico bolj na hitro naredila. V eno mapico sem dala zreducirane fotke iz dopusta in pustila programčku, da je opravil svoje. Potem pa sem kar nekaj časa rabila, da sem pogruntala, kje lahko samo izberem postavitev slik na strani in ozadje user posted image , tak da em še to malo popravila. Za začetek ne bom kaj preveč komplicirala, da vidim, kak sploh izpade. Edino petardine fotke še vstavim user posted image

Moram it..... bubi bi se cartal. user posted image

clock-img

01.08.2007, 08:35

clock-img

amy26

pencil-img

3072

kje je paštetka, že dolgo se ni pofočkala

clock-img

01.08.2007, 08:51

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Oooo, Paštetka bo avgustovska! user posted image user posted image user posted image  Mi je bolj všeč, če je datum rojstva bolj na začetku meseca kot na koncu.user posted image

clock-img

01.08.2007, 08:53

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Kaj sta pa šla gledat v kino?

Harryja. user posted image user posted image user posted image  Sva šla še vsak del gledat in tud tega, zarad tradicije.user posted image

clock-img

01.08.2007, 08:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, jaz grem na sprehod, če bodo kake novice s Paštetko mi naj ena javi na telefon.....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.08.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

sem mogla M odpeljat v varstvo, v trgovino iti, kuhinjo spucati...nič še ne bo. Zadnjič bi komot lahko šla rodit, zdaj pa nobenih krčev, nobenih popadkov...mislim, meni tudi paše user posted image

Ada, čakam te user posted image .

Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty user posted image

clock-img

01.08.2007, 10:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty

user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim, da ima Sergej bolj odgovorne starše user posted image

clock-img

01.08.2007, 10:06

clock-img

Nej

pencil-img

268

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da neuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem