writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

02.08.2007, 21:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

nekaj časa mir, mislim celo, da sem jaz na vrsti

go bubi, go bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aaaaaaaaaamyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem tvoj SMS.....ni mi za hodit jutri v Trebnje, ker sem bila že danes na izletuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zdaj pijem na Mašo, tak, da ne vem kdaj se bom s postle vrgla....pa za likat mam jutri.....

Bi bila pa zeloooooo vesela, če bi se vidve z Elo kar pri meni oglasiliuser posted image na nei kavici.....saj tistih par kilometrov dlje, pa res nebi smel bit problem ....

clock-img

02.08.2007, 21:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaa

Takoj nazaj pred PC....dva smileya še nista six packuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo jaz grem zdaj po drugegauser posted image ....

OK...Amy tebi opravičimo, bubi tebi tudi....kje pa je Nina, pa Urša...to da je včeri feštala pri kolegici NI izgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa Catjauser posted image , Sharpyuser posted image , bosa?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no.....ajdi....ne pozabit...danes mamo partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:42

clock-img

ada2

pencil-img

7402

AHA pa vas imam!

Saj sem vedela, ko se bom pobrala boste pa začele lezit skup....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Je pa Maša res majhen srček ...zakaj mi ne delajo dodatni smajlijiuser posted image

clock-img

02.08.2007, 21:44

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, še 1 smile, saj imam še dopustuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz pa Naty pogrešam - kdaj je že rekla, da pride z morja? 8?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

go bubi, go bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če si zmožna 3 mesece navijat user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bomo prej zate navijali, za user posted image . Pa še za katero drugo tudi user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo, še 1 smile, saj imam še dopustuser posted image

no...pa si že na pol poti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:49

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 letiuser posted image  kak čas beži....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:49

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Petarda jutri mi ni hodit v NM, mogoče zdej celo kenslam Trebnje in grem kak drug dan recimo naslednji teden, bom videla če se mi bo dalo.
do kdaj si pa ti kej na dopustu in ali greste ta vikend na morje

clock-img

02.08.2007, 21:50

clock-img

amy26

pencil-img

3072

ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 leti kak čas beži....

tudi jaz komaj verjamem da bodo že tok stariuser posted image

clock-img

02.08.2007, 21:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne vem, če si zmožna 3 mesece navijat user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bomo prej zate navijali, za user posted image . Pa še za katero drugo tudi user posted image

Ne ti men...ne vem, če si zmožna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem VSEGA zmožnauser posted image user posted image user posted image user posted image

go bubi, go bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

OK....dva meseca ti damo mir, potem pa začnemouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Petarda jutri itak nima časa, ker se v MB odpravlja. user posted image

Nobenih izgovorov!

clock-img

02.08.2007, 21:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Petarda jutri mi ni hodit v NM, mogoče zdej celo kenslam Trebnje in grem kak drug dan recimo naslednji teden, bom videla če se mi bo dalo.
do kdaj si pa ti kej na dopustu in ali greste ta vikend na morje

Jaz imam samo še jutri dopust....ful je hitro minilouser posted image ....pa jutri gremo na morje...tak da...

kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjemuser posted image

clock-img

02.08.2007, 21:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda jutri itak nima časa, ker se v MB odpravlja. user posted image

Nobenih izgovorov!

Ej...ne me vabit, ker bom res prišla user posted image user posted image user posted image user posted image ...je že moj lubi danes rekel...če bo čez vikend slabo vreme...bomo pa šli v soboto bubi pogledat, pa paštetki čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 21:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Petarda planira izlet v Prlekijo v jeseni, ko se začnejo trgatve....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:56

clock-img

amy26

pencil-img

3072

kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjem

lahko, ampak takrat bi prišla verjetno kar z obemauser posted image user posted image  ti pa Lukija pripelješ pa je

clock-img

02.08.2007, 21:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ej, še samo 4 mesece in naši škratje bodo stari že 2 leti kak čas beži....

tudi jaz komaj verjamem da bodo že tok stariuser posted image

ajde še en smiley za njih user posted image user posted image user posted image user posted image

res ful hitro rastejo...pa kar ne morem verjet, da imata Amy in paštetka zdaj že drugega...ful se res hitro obrne...

clock-img

02.08.2007, 21:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ej...ne me vabit, ker bom res prišla

pa kaj ti mene zdaj na elastiko? Jaz že skoz resno mislim.

clock-img

02.08.2007, 21:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, sem pozabila povedat, da smo dali danes dokončn dol obliž in moram reči, da je lepo zacelilouser posted image , ampak, če se spomnimuser posted image user posted image ........brr upam, da nikoli nobeni ne bo treba tega doživljat

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 21:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ja...sam to sam k teb, k maš mal vinograda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2007, 22:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

kaj pa če se zmenimo drug teden en dan okoli recimo petih v Trebnjem

lahko, ampak takrat bi prišla verjetno kar z obemauser posted image user posted image  ti pa Lukija pripelješ pa je

Lukija pa lubijauser posted image user posted image user posted image user posted image ...nikamor brez njegauser posted image user posted image user posted image user posted image ...bo on novembrčke čuval, me pa marčicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam se mormo dobit nekje na kakšnem igrišču...ker drgač ne bo mirauser posted image

clock-img

02.08.2007, 22:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja...sam to sam k teb, k maš mal vinograda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bi potem tisti 3 trsi, ki jih bomo določili, da jih vi oberete polni ostaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.08.2007, 22:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

........brr upam, da nikoli nobeni ne bo treba tega doživljat

jaz tudiuser posted image ...že ko si mi sam po telefonu povedala kaj se je zgodilo me je zmrazilouser posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj vse nas še čaka s temi malimi sončkiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem