writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

26.08.2007, 21:28

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

OKuser posted image

clock-img

26.08.2007, 21:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Čeeeer! user posted image

Spet ste v pogonu user posted image  Bubi pa je komaj zdaj zaspal. Spet so težave zvečer, mamica mora zraven ležat, njemu pa gre vse možno po glavi. Očitno cel dan premleva, zdaj se je delal, da kruh račkam meče user posted image  Pa da konjčeki skačejo, on pa ploska user posted image

Od drugih pa nimam mailov.

kak te ne? ime.priimek@gmail.com Upam, da se priimka spomniš user posted image

user posted image  Muser posted image  za krst.

Pa user posted image user posted image user posted image  Hani, da bo šlo vse gladko. Samo, da ne bi bilo kake reakcije na anestezijo.

Pa Tina je tudi lušna plesalka user posted image  Joj, bi bilo zanimivo spet videt novembrčke na kupu. Od lanskega oktobra, ko smo bili v ZOOju, so se vsi ful spremenili. Zrasli, shodili, spregovorili,...

clock-img

26.08.2007, 21:29

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne moreš verjamit. Nova stran celo 2X v enem dnevu, ko se sploh kaj oglasim.user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A si dobila že 1 komplet slik?

Dobila ja...zdaj pa mi odpira....pa traja...bom pa dala kako gor, ko odpreuser posted image

clock-img

26.08.2007, 21:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Joj, bi bilo zanimivo spet videt novembrčke na kupu.

saj za v oktobru smo se menili za en shod user posted image ...nekje v vašem koncu user posted image , če se prav spomnim, no če me pa spomin vara, se pa lahko dogovorimo kje bliže meni user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Bubi, ti jutri pošljem, ker sem čist zafilala rač. z maili user posted image . Jih verjetno do jtra ne bo skoz spravil user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

saj za v oktobru smo se menili za en shod

Ja, sem takoj za to. user posted image  Pa kar pri našem koncu bo ostalo user posted image

clock-img

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne moreš verjamit. Nova stran celo 2X v enem dnevu, ko se sploh kaj oglasim.user posted image

res ne vem kaj ti je danes, saj boš še prava čveka postala user posted image user posted image

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Amy WB user posted image ...kako ste se imeli?user posted image

Teta MIŠEK je pa čist drugačna, kot na tistih slikah iz Dubajauser posted image ....no, edin, če tista s črno gumico v rdečem ni onauser posted image ....mi slike po delih odpirauser posted image ...čeprav je čist podobna paštetki

clock-img

26.08.2007, 21:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Velja, paštetka! Glavno, da ste se meli lepo. Pa da sestrca uživa z nečakeci, ko jih bolj poredko vidi user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:37

clock-img

Anonimen

Bubi, ali pa če ti jih Sanja posreduje. Sanja še 2 maila dobiš. So še skoz gor. Je en 32 Mb, ostali so pa po 13 MB user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image

no, edin, če tista s črno gumico v rdečem ni ona

šele zdaj se vidi, da ima Muser posted image  v naročjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa kako frizuro ima Muser posted image ....user posted image ...oblekice pa se še ne vidiuser posted image

clock-img

26.08.2007, 21:39

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, sem takoj za to. user posted image  Pa kar pri našem koncu bo ostalo user posted image

Potem pa se še jaz pridružim, če le ne bom delala.

res ne vem kaj ti je danes, saj boš še prava čveka postala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti se kar hecaj. Saj jutri več ne bom, ker se mi spet začne garanje in do poroke, sploh nič nisem fraj.

clock-img

26.08.2007, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj sem vam že lani rekla, da mora postati tradicijauser posted image ...se mormo dobit vsako leto vsaj enkrat do polnoletnosti naših novembrčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:41

clock-img

Anonimen

Jap tisto je teta Mišek. drugačna? Meni je ista. Edino malo bolj shujšana user posted image .

Bubi, teta Mišek, je pa itak zakon. SPloh zdaj, ko je M user posted image , prinasla orodje (žago, motorko, bormašino, fleks, pa kar cel pas z orodjem, pa čelado, svetilko....user posted image . Vejetno ne rabim govorit, da je M user posted image  že celo stanovanje "razrezal in sprevrtal" pa tudi danes na kosilu. Še dobro, da mu nisem pustila v cerkev vzeti. Aja, pa vse orodje dela. To bojo spet moji živci šliuser posted image

clock-img

26.08.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Kdaj bo pa shod pri nas? user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Petarda, ja M user posted image , pa ima res pravo čupo. Pa še vrtince ima spredaj tako na glavi, da ji v en čopek laske nese user posted image . Ko jo pa skopam pa ima afro look user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

A ni MB, PTUJ...pri vasuser posted image

clock-img

26.08.2007, 21:46

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Paštetka, sem dobila en del slikic. Muser posted image  je pravi frajer tam za mizo, Muser posted image  pa je taki mali srček.

clock-img

26.08.2007, 21:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

A ni MB, PTUJ...pri vasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si ti potem s primorske?user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image Lušna oblekica user posted image user posted image user posted image

upam, da bomo tudi to tradicijo obdržali user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

M je pravi frajer tam za mizo

Ne boš verjela, če ti povem, da je pravo vilico in nož vzel v rokeuser posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:49

clock-img

Anonimen

upam, da bomo tudi to tradicijo obdržali

user posted image user posted image user posted image user posted image

A jo kar zavijem? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Paštetka, ti se kar lepo v vrsto postavi. Lahko kar takoj rezerviraš za 2008 user posted image user posted image user posted image

Petarda!!!! Pošlji silikice naprej. Ste me ful firbčno naredile user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Eh, nič, grem kar spat, ker so me deca (beri ta velika user posted image ) izmučila. Se tipkamo jutri.

Sanja filmček še pošilja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem