writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

27.08.2007, 20:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ker zdaj mu je tako všeč zunaj rožice zalivat

user posted image user posted image user posted image ampak raje ga nauči drevesa zalivat, drugače bo potem, ko bo resno iz plenice hotel povsod rožice zalivat, tebi bo pa zraven nerodno, ko bo kar sredi ulice/parka hlače dol potegnil user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 20:58

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Gatke pa Tina sicer že ima na zalogi, vendar jih v vrtec še nisem dostavila user posted image . Dobro da si me spomnila - jih bom jutri user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Je pa zanimivo kako otroci zdaj v tem obdobju vse DOBESEDNO srkajo vase. V soboto smo na morju pekli ribe. In tokrat sem jih prvič pekla kar v foliji v pečici. In se približa petardito...in itak se dotakne vrat od pečice...k sreči se ni ful spekel, ker se vratca ne segrejejo preveč...vseeno pa je opazil razliko...in sem rekla..."si se spekel, ne? Ne smeš tukaj tikat, ker je vroče in se boš spekel!"...in me gleda...in reče..."Notri je ribica!!!"...in jaz njemu nazaj..."Ja notri je ribica...petardito jo bo lahko pojedel...ko se bo spekla"...in on meni nazaj..."Ne bo se ribica spekla!!!!"user posted image ...no pa razloži pol otroku, da ribice pa nič ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa danes riševa zunaj...in narišem sonček...pa mu dodam učke, pa usta....in rišem oblaček....in petardito takoj..."mami...še oblačku učke nariši" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

petarda, danes, ko je M lulat v bazenu sem itak mislila, da se bo tam.  PA se ni hotel. Ko mu je bila že tak sila, da ni bilo več za vzdržati je začel jokat, da joj in se drl kakat, kakat. Sva morala na drugo stran kopališča iti lulat. user posted image

Midva tudi drevesa zalivava na sprehodu ali pa travico, če vidiva, da je suha. Upam, da se še potem bolj ne posuši user posted image .

Petarda, plenico v vrtcu takoj dol! A ti par M pošljem? user posted image user posted image

Mi pa imamo resen problem, ker se vsakih 5 minut dere kakat, kakat, ker hoče potem šreka gledati. In potem sedi in sedi na kahlici in noče dol. PA se bojim, da bo kje že zdaj hemeroide fasaluser posted image

clock-img

27.08.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

reci mu opekel in speklauser posted image

Samo res...zakaj oblačkom ne rišemo očk? user posted image

A vaši znajo že krog narisati? Ok ne čisto pravega, da je vsaj jajcu podoben?user posted image  Kaj vse že rišejo?

clock-img

27.08.2007, 21:06

clock-img

tincci

pencil-img

1430

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kdaj pa greste na izlet/potovanje?

Konec sept/zač okt, ne vem, morava še na agencijo. Hana bo tačas na počitnicah pri babici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok ste ve vse fajn, vsakič me potolažte ali pa se veselite z mano user posted image user posted image user posted image user posted image mate vse v dobrem kafe pa kaj kratkegauser posted image

clock-img

27.08.2007, 21:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ampak raje ga nauči drevesa zalivat

user posted image user posted image user posted image  saj bi...ampak kaj, ko je več rožic kot dreves.user posted image ... Že itak bodo problemi...si ne znam predstavljat kako bo zgledala naša pot do morja...včeraj smo se samo z babičinega vikenda do nas (15 km) ustavili trikrat, ker ga je kao lulat...ustavimo, hlače dol, lulčka ven...se napenja in na koncu...."ne gre. Ne bo Luka lulal"user posted image user posted image user posted image ....se usedemo v avto, peljemo minuto..."Mami. Luka bo lulal!" user posted image  Pa riskiraj, če si upaš user posted image

Ponoči je imel pleničko in zjutraj ga je lubi preoblekel...ni bilo pet minut (pa ob petih!!! zjutraj)..."oči...Luka je lulal. Preobleči Lukitauser posted image user posted image user posted image "... user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

Pa riskiraj, če si upaš

Tako je bilo pri nas danes. Jaz sama z M &M v avtu, pa sredi poti, se M dere: kakat! samo mami hitro reče: M ne sme v avtu kakati. Še malo počakaj. Ne kakati...

Ampak potem, ko smo prispeli...pa je mami komaj folgala hlače slečt user posted image . Pri nas je fajn, da se je naučil že zadržati, ko mu je treba. Je pa potrebno večkrat trenirati.

clock-img

27.08.2007, 21:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A vaši znajo že krog narisati? Ok ne čisto pravega, da je vsaj jajcu podoben? Kaj vse že rišejo?

Petardito je danes narisal...ladjico, jadrnico, ribo, helikopter, letalo in gumenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Če ti bi pa pokazala, pa ti ziher nebi vedla kaj je kajuser posted image user posted image user posted image ...O kakšnem krogu ne duha, ne sluha...riše samo neke črte, kot bi recimo barval...pa barvice menja vsake pol minuteuser posted image ....pa ful je zanimiv, ker ne pozna barv, ampak vseeno reče..."še zeleno...in vzame recimo rumeno...."user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  joj, kak so vsi že pridni brez pleničk user posted image  bubi pa..... no, saj bubi tudi napreduje. Vsak dan malo user posted image  Ampak da bi kam šli brez pleničke + rezerve v torbi, to pa pri nas še ne gre user posted image

Kroga še ne zna narisat, ni za to še prezgodaj user posted image  Riše pa čačke tako, da kroži po papirju, ne več sem in tja.

Držim pesti za Hano jutri user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

reci mu opekel in spekla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

M sicer pravega kroga tudi ne zna narisat. Mariše pa ajko (jajčko) user posted image . Torej najprej nariše ovalno jajčko, potem pa kao pobarva (beri počečka) user posted image user posted image user posted image user posted image , na koncu se pa krega, ker se nič ne vidi, ker je tako pobarvaluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Mi pa imamo resen problem, ker se vsakih 5 minut dere kakat, kakat, ker hoče potem šreka gledati. In potem sedi in sedi na kahlici in noče dol. PA se bojim, da bo kje že zdaj hemeroide fasal

Pa mu daj Shreka kdaj še tako....čisto brezvezeuser posted image user posted image user posted image ...sama od sebe...takoj, ko pridete domov in ga posadi na sedežno...da bo vedel, da mu ni treba kakat, da lahko Shreka gledauser posted image

clock-img

27.08.2007, 21:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

A vaši znajo že krog narisati? Ok ne čisto pravega, da je vsaj jajcu podoben? Kaj vse že rišejo?

Toliko je pri nas od kroga user posted image :
user posted image

no tole na slikici je drugače metuljček user posted image

Če bi ji rekla naj nariše krog, pomoje ne bi vedela točno kaj hočem od nje user posted image (ali pač user posted image )

clock-img

27.08.2007, 21:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Kdaj pa greste na izlet/potovanje?

Konec sept/zač okt, ne vem, morava še na agencijo. Hana bo tačas na počitnicah pri babici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...za kolk dolgo pa gresta? Matr vama bo dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:22

clock-img

Anonimen

Mi pa imamo resen problem, ker se vsakih 5 minut dere kakat, kakat, ker hoče potem šreka gledati. In potem sedi in sedi na kahlici in noče dol. PA se bojim, da bo kje že zdaj hemeroide fasal

Pa mu daj Shreka kdaj še tako....čisto brezvezeuser posted image user posted image user posted image ...sama od sebe...takoj, ko pridete domov in ga posadi na sedežno...da bo vedel, da mu ni treba kakat, da lahko Shreka gledauser posted image

user posted image

šreka mogoče ne gledamo celih 5 minut - začetek poročil user posted image .

clock-img

27.08.2007, 21:23

clock-img

Anonimen

no tole na slikici je drugače metuljček

meni to zgleda kako se dve čebeli natepavata. user posted image user posted image user posted image  Sori no user posted image . Ok mogoče sta pa kobilici user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

no tole na slikici je drugače metuljčekuser posted image

zakaj pa tale user posted image  zraven...user posted image  Jaz sem takoj prepoznala, da je metuljčekuser posted image ...oziroma sem videla dva...enega spodaj in enega na njem...kaj sta pa delala pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Meni se zdi Tina prava umetnicauser posted image

clock-img

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

faaaak paštetka, a tebi kaj manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????? 

clock-img

clock-img

Anonimen

Pismo se mi vidi, da že par tednov nisem...

clock-img

27.08.2007, 21:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

petarda ma ista si user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

faaaak paštetka, a tebi kaj manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????? 

user posted image user posted image user posted image

ja daj no...samo malo slikico poglej. A res ne vidite? user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Crknila bom od smeha user posted image Sam res sta ko čebelica in čmrlj user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

meni to zgleda kako se dve čebeli natepavata.

No...evo...obe sva videli istouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ja...Tina je skriti talentuser posted image  user posted image

clock-img

27.08.2007, 21:27

clock-img

Anonimen

Nina, Tina je res umetnica in inteligentna. Če gledaš sliko od blizu so krogi, če pa gledaš od daleč, pa vidiš šele poanto. Daj sliko zalepi na steno in si jo od daleč poglej oz. naj si jo tvoji obiski user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem