writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

30.08.2007, 20:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ajauser posted image

user posted image

ja. user posted image  Bubijin komentar na moje povabilo bo pa bil....

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2007, 20:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada a si že bila pri direktorici...glede mila?user posted image

clock-img

30.08.2007, 20:22

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Krapa ni trebalo fentati. Bi pa zato najraje fentala mojega fotra. Mater, sem tak besna da je hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odnesel ga je v jezero!! Jooooooooooooooojjjjj kak sem besna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svašta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2007, 20:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nina, kje pa imajo NEXT???

Ne vem, če je to tisti Next, ki ga ti misliš user posted image user posted image user posted image . V Lescah se je pred kratkim odprla trgovina s tem imenom in imajo tudi istoimensko konfekcijo. Cenovno nekje na ravni H&Ma

clock-img

30.08.2007, 20:28

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada a si že bila pri direktorici...glede mila?

ne, sem malo pomislila in ugotovila, da bo bolje, če grem naslednji teden, ker jutri imam PD pisan, pa če bi se šla kregat bi mi ga lahko še vzeliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2007, 20:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Tole je pa catja na novem delovnem mestu, v novi uniformi user posted image

user posted image

Joj, catja, da ne boš zamerila user posted image user posted image user posted image , samo, ko sem jo videla, sem se takoj nate spomnila user posted image . Drgač pa verjamem, da boš prav sexi v tisti uniformi user posted image , edin, če si nisi dala krilo do petuser posted image , glede na to, da ste lahko sami izbiraliuser posted image

clock-img

30.08.2007, 20:30

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Joj, kako fleten ribič!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

30.08.2007, 20:31

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz mislim tale Next:

http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/1/

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

30.08.2007, 20:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A zdaj ste pa vse na Nextuser posted image

clock-img

30.08.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Ne jaz sem na Neckermanu user posted image . Razmišljam, da bi Mašiki naročila te copatke .

Sebi pa ene roza balerinke copatke s pentljico.č Če ima katera katalog so zraven teh otroških na sliki.

clock-img

30.08.2007, 20:49

clock-img

Anonimen

A bo katera kaj naročila? A se splača? user posted image  Koliko pa je en funt? se mi ne da iskat user posted image

clock-img

30.08.2007, 20:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

uh Naty....včeraj si se pritoževala glede maila, danes pa si me zasipala s podobnimiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2007, 21:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Koliko pa je en funt? se mi ne da iskat

ko sem bila jaz v VB je bil en funt 207 sit, nazadnje ko pa sem gledala pa 350 sit, koliko je zdaj pa nimam pojmauser posted image

ampak so mi pa zelo všeč coteuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2007, 21:03

clock-img

til

pencil-img

574

Punce en lepo pozdrav iz Zasavja user posted image !

Da se vam malo javim in pojamram. Tilen je namreč v soboto ponoči dobil vročino in zjutraj takšno drisko da je samo špricalo iz njega user posted image . Skoraj nič ni jedel le pet piškotkov ampak hvala bogu da je vsaj pil čeprav ne tako kot ponavadi ampak smo ga morali kar malo posiliti. No vročine v ponedeljek ni bilo več driska pa nas je spremljala do včeraj danes je že čisto uredu samo blato še vedno ni takošno kako naj rečem je še vedno bolj mehko ampak ni driska. Je bil pa včeraj tako zoprn da sploh nisem vedela če bom preživela nič mu ni pasalo ne v naročju ne na tleh ne pred tv-jem nič ampak res čisto nič. No danes je bil že boljše volje in sem resnično vesela da gre na bolje!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

30.08.2007, 21:04

clock-img

til

pencil-img

574

Ja Ada kdaj si pa potem bila ti v VB ko sem bla jaz to je bilo leta 99 je bil funt 301 situser posted image .

clock-img

30.08.2007, 21:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Za 100 EUR dobiš približno 67 funtovuser posted image

clock-img

30.08.2007, 21:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Til...kaj pa mu je bilouser posted image ...No, glavno, da je sedaj boljeuser posted image

clock-img

30.08.2007, 21:10

clock-img

til

pencil-img

574

Pa ja saj imamo tukaj bankirko mi pa tako študiramo in se nam ne da iskat po netu

clock-img

30.08.2007, 21:12

clock-img

til

pencil-img

574

Petarda nimam pojma še dohtarca ni vedla kaj bi lahko bilo. Dobil pa je par pikic po rokici in nogici kot da bi ga nekaj pičlo in sem zato šla k zdravniku ampak ni naju dala niti na odvzem krvi niti vode ni bilo preba dat. Ampak ker je zdaj vse uredu me ne skrbi več pikice so izginile tečnoba pa tudi pojenjauser posted image

clock-img

30.08.2007, 21:16

clock-img

til

pencil-img

574

Pravijo pa da razsaja škrlatinka jaz pa sem mislila da te bolezni ni več user posted image  oz zelo dolgo časa ni noben v moji bližini zbolel zato vsaj da bi vedela ne. Zdaj pa jo je staknila od kolegice hčerka. Pa trebušna gripa pravijo da je na pohodu.

Zdaj bo itak vse začelo razsajat. Pa smo tam kjer ni treba. No glede nato kako jo je moj fantiček lepo odnesel lani ko je bil samo enkrat bolan oz. je imel vročino pa še to samo dva dni upam, da letos to ponovimo.

clock-img

clock-img

til

pencil-img

574

Lahko

clock-img

clock-img

til

pencil-img

574

bi pa

clock-img

30.08.2007, 21:17

clock-img

til

pencil-img

574

jaz po

clock-img

clock-img

til

pencil-img

574

dolgem času

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada jaz sem pa dobila tvoj mail o lepoticah, pa grem pogledat v družbi katerih devetih se nahajam user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa tam ves tvoj adressar ženskega spolauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem