writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

31.08.2007, 11:30

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ada.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

31.08.2007, 11:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem bila zdaj v kleti kjer imam zaloge otroških cot in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse je št. 98 in 104. no, sem našla sicer eno kavbojsko jakno, pa eno tako prehodno, ampak hlač pa nobenih. no, za Sergeja bi bleuser posted image

mi je kar malo žal, da svakinja ni že prej za svoja sinova v H&M kupovalauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 11:39

clock-img

Anonimen

ada a si tiramisu spekla?user posted image

clock-img

31.08.2007, 11:40

clock-img

Anonimen

A je prezgodaj za pivo? user posted image

clock-img

31.08.2007, 13:16

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Catja jaz imam enega sodelavca iz hmm blizu vaših krajev. In sem ga vprašala, če te pozna, pa pravi da JA.  A si kdaj delala v kafiču na pumpi?  

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

31.08.2007, 13:17

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa danes vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:04

clock-img

sharpy

pencil-img

570

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa danes vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image

A poveš še nam zakaj si takooo vesela user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:04

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Jaz bi tudi rada šla na Gibonnijev koncert user posted image   N isem bila še nikoliuser posted image

clock-img

31.08.2007, 14:09

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Mene so pa sodelavci danes tako razjezili, da bi jih lahko vse pogrizla od jeze user posted image user posted image user posted image

Sem se odločila, da se ne bom več sploh sekirala zaradi te Kuser posted image službe in resnično upam, da mi uspe , ker če ne mi bo vse živce pojedlo user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  sharpy, če bo kaj pomagalo. In imaš prav - ne sekiraj se!

clock-img

31.08.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Sharpy user posted image

Moja cukra

user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:24

clock-img

catja2

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Catja jaz imam enega sodelavca iz hmm blizu vaših krajev. In sem ga vprašala, če te pozna, pa pravi da JA.  A si kdaj delala v kafiču na pumpi?  

Kje pa delaš in kako je ime sodelavcu oz. kako se piše?????

NE v kafiču na pumpi pa res nisem ŠE delala user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:27

clock-img

catja2

pencil-img

377

Naty sem imela taka sranja danes, da enostavno nisem mogla priti user posted image user posted image
naslov ti pošljem na zs!

MOj user posted image  ima danes taki zaj. dan, da se mu jaz celi čas samo smejim kako je blesav... NAjprej se je z Ptuja moral z vlakom vrniti, ker me ni razumel; pa kupil si je ženske hlače user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:28

clock-img

Anonimen

bubi "ik" ne? Pošiljam ti nekajuser posted image

clock-img

31.08.2007, 14:38

clock-img

catja2

pencil-img

377

Paštetka luškana otročka maš; pa vidim da orhideje še vedno lepo cvetejo user posted image

Daj povej a jih s tistim gnojilom zalivaš; jaz sem jih 1x s tem zalila pa so na eni začeli listi rumeneti, tak da od zdaj naprej zalivam samo z vodo... PA upam, da mi bodo kdaj zacvetele, ker čakam in čakam pa nič user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:42

clock-img

sharpy

pencil-img

570

IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Kje pa delaš in kako je ime sodelavcu oz. kako se piše?????

NE v kafiču na pumpi pa res nisem ŠE delala user posted image

Pol me je pa zafrkaval, da te pozna ali pa te je s kom zam,ešal.   Je rekel, da te že dolgo ni videl in da si kao takrat tam delala, tvoj pa na isti firmi na blagajni. Mah...je smotani.
Piše se Kos, doma pa je iz Seneščev ali nekaj podobnega.
Delamo pa tu v Solinah na neki firmi, kjer čolne oz. gumenjake izdelujemo.

clock-img

31.08.2007, 14:43

clock-img

Anonimen

catja samo s toplo vodo iz pipe jih zalivam. user posted image  PA max jih lubčka user posted image user posted image

Evo še M user posted image  1. v kopališču:

user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:45

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Jaz se bom kar stopila ob gledanju vaših slikic user posted image   Res so vso novembrčki taki cukri user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:46

clock-img

sharpy

pencil-img

570

MOj user posted image  ima danes taki zaj. dan, da se mu jaz celi čas samo smejim kako je blesav... NAjprej se je z Ptuja moral z vlakom vrniti, ker me ni razumel; pa kupil si je ženske hlače user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:52

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Super user posted image
A poveš še nam zakaj si takooo vesela user posted image user posted image user posted image

Sicer zaradi brezveznih stvari, ampak jaz sem vesela.

1. dobila sem user posted image  in mi ne bo treba na poročni dan z vložki skakat.
2. jutri učim eno, ki bo začela delat pri nas in v ponedeljek začne. To pomeni, da bom več doma.
3. naslednji petek in ponedeljek po poroki sem fraj.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 14:54

clock-img

Anonimen

MOj ima danes taki zaj. dan, da se mu jaz celi čas samo smejim kako je blesav... NAjprej se je z Ptuja moral z vlakom vrniti, ker me ni razumel; pa kupil si je ženske hlače

Catja in seveda si za vse ti kriva, ne? user posted image

clock-img

31.08.2007, 15:02

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Veste kaj sem jaz zdaj delala? 45 minut sem spala kot ubita. Kriza. Tega si nisem privoščila že od nosečnosti.

Zdaj pa šibam po malega v vrtec in ga odpeljem k babici. In potem se grem cartat k eni princeski, ki je bila pred tremi dnevi stara natanko 1 mesec user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

31.08.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

Naty, ka moji se lahko tudi prideš user posted image

clock-img

31.08.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

U fak, šele zdaj sem ugotovila, da bo naša M user posted image   pojutri stara mesec dni user posted image . Pa se mi zdi, kot da bi predvčeraj zanosila in včeraj rodila user posted image .

zdaj vidim, kako hitro se staramo user posted image

clock-img

31.08.2007, 15:11

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Jaz tudi ne morem verjet, da bojo naši user posted image  user posted image user posted image user posted image   čez dobra 2 meseca praznovali že 2. rojstni dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem